Home celebs OMG: Ridge uit ‘The Bold and the Beautiful’ komt in België wonen...

OMG: Ridge uit ‘The Bold and the Beautiful’ komt in België wonen én acteren

Wij plannen alvast een uitstapje naar de kust!

Belga Image
Dat de Amerikaanse Ronn Moss van ons kleine Belgenlandje houdt, wisten we al. De acteur zong in het verleden al samen met De Romeo's en nog niet zo lang geleden speelde hij een gastrol in 'Familie'. Maar nu komt Ronn gewoon in België werken én wonen! Al is het maar tijdelijk… 

Acteur Ronn Moss – beter bekend als hottie op leeftijd Ridge uit 'The Bold and the Beautiful – komt een paar maanden in België wonen. De reden? De acteur zal meespelen in maar liefst twee Belgische theaterstukken. 

Den Bolle and the Beautiful en Brasschaatse Huisvrouwen

Ronn zal heel de zomer – samen met Luc Caals – meespelen in 'Den Bolle and the Beautiful' in Blankenberge. Maar de acteur zal niet alleen te zien zijn op de planken van dat toneelstuk, want hij zal zijn acteerkunsten ook tonen in 'Brasschaatse Huisvrouwen'. Dat toneelstuk zal Jeroen Maes speciaal voor hem schrijven. 'Het verhaal overtuigde Ronn meteen', vertelt schrijver Jeroen. 

'Thuis'-actrices Kadèr Gürbüz, Leen Dendievel en Myriam Bronzwaar (aka. de vermiste Julia) én ex 'Familie'-sterren Katrien Debecker en Guillaume Devos zullen ook in dat laatste stuk te zien zijn. Dat wordt sowieso een geweldige komedie!  

 

#hollywood in #brasschaat #brasschaatsehuisvrouwen #wildewijven #ridgeforrester #affiche #visual

Een bericht gedeeld door Guillaume Devos@guilldevostagram) op

Bron: Het Nieuwsblad 

Lees ook: