Home celebs OMG: Ed Sheeran wil een eigen boyband oprichten

OMG: Ed Sheeran wil een eigen boyband oprichten

Dat gaat vuurwerk geven

Belga Image
Crazy, niemand minder dan zanger Ed Sheeran wil een eigen boyband oprichten. Hij heeft al een paar nieuwe nummers geschreven, nu moet hij alleen nog maar drie of vier charmante zangers vinden. Dit is sowieso het beste nieuwtje van de dag! 

Het kan niet meer stuk voor Ed Sheeran. Zijn nieuwe album ligt nog maar net in de winkel en de zanger is alweer bezig met een nieuw plannetje. Deze keer wil Eddie een eigen boyband oprichten. Ja, dat lees je goed: een eigen boyband! 

Va-va-voom

Onze rosse God heeft toevallig nog een aantal nieuwe nummers over. Euh… Ed, waar blijf je die inspiratie toch vandaan halen? Dus de teksten liggen al klaar, nu hoeft hij alleen nog maar de geschikte jongens te vinden. 'Ik ben nog op zoek naar enkele jongens met de nodige va-va-voom.' 

Ik heb een groot podium voor ze op mijn tour, dit jaar en volgend jaar.

Ed Sheeran heeft echt alles in huis om het leven van enkele lucky ones succesvol om te gooien. 

Auditie

De zanger wil zelf op zoek gaan naar zijn eigen boyband. 'Ik wil dit op mijn eigen manier doen', klinkt het bij Ed. 'Zonder een grote zoektocht op televisie.' En lukt het vandaag niet, dan zal het morgen wel lukken. That's the spirit! 

Ed heeft al heel wat ervaring met boybands. Hij schreef onder andere 'Little Things' en 'Moments' voor de mannen van One Direction. Maar hij maakte ook Taylor Swift, Olly Murs en Justin Bieber blij met een hit. Dit wordt sowieso vervolgd! 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.