Home celebs Olga Leyers en Simon Nuytten van Bazart na twee jaar uit elkaar

Olga Leyers en Simon Nuytten van Bazart na twee jaar uit elkaar

'We hebben de keuze met respect en liefde gemaakt', klinkt het.

Olga Leyers
© Instagram @olgaleyers

Olga Leyers is niet langer samen met Simon Nuytten, een van de drie Bazart-mannen. De twee vormden zo’n twee jaar een koppel, maar besloten eerder deze zomer elk hun eigen weg te gaan.

Met respect en liefde uit elkaar

Volgers van Olga en Simon konden al opmerken dat de twee deze zomer erg afwezig waren op elkaars sociale media. Bovendien was Olga de grote afwezige bij Bazarts optreden op de Main Stage van Pukkelpop, terwijl al haar zussen er wel bij waren. De jongste Leyers-zus bevestigt nu aan Dag Allemaal dat zij en Simon uit elkaar zijn.

‘Het klopt dat Simon en ik besloten hebben een punt te zetten achter onze relatie’, zegt ze. ‘We zijn allebei erg gefocust op onze projecten, iets wat we mekaar keihard gunnen. Onze wegen zijn uit elkaar gegaan. We hebben met respect en liefde die keuze gemaakt.’

Die eigen projecten van Olga en Simon kunnen tellen. Leyers studeert nog, maar trok deze zomer voor VTM op wereldreis met Sieg De Doncker en een groep 80-jarigen. Hun avontuur is dit najaar te bekijken in ‘De Wereld Rond’. Simon brengt met zijn band Bazart binnenkort een langverwachte tweede plaat uit en vult in oktober voor een tweede keer het Sportpaleis.

#plaat2

A post shared by Simon Nuytten (@nuyttensi) on

🌸 #dewereldrondmet80jarigen

A post shared by Olga Leyers (@olgaleyers) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.