Home celebs ZIEN: de eerste beelden van ‘Het Begin Voorbij’, de documentaire over Bazart

ZIEN: de eerste beelden van ‘Het Begin Voorbij’, de documentaire over Bazart

Mathieu, Simon en Oliver werden drie jaar lang gevolgd door een camera. Het resultaat zie je in september in de cinema, of dit najaar op VTM.

Mathieu, Simon en Oliver van Bazart werden de afgelopen drie jaar gevolgd door een camera. Het materiaal werd tot een documentairefilm gemaakt die de titel ‘Het Begin Voorbij’ kreeg en in september in première gaat in Kinepolis Antwerpen. De band releaste de eerste teaserbeelden.

Niet die eendagsvlieg

In de docufilm geef Bazart een exclusieve inkijk in hun leven van de voorbije jaren, zowel op professioneel als privévlak. Van uitverkochte Sportpaleizen tot stress voor het tweede album en harde recensies: de kijker krijgt Mathieu, Simon en Oliver zowel op mooie als mindere momenten te zien. Op de Instagrampagina van de band kan je nu al de eerste beelden van de film bekijken.

Je kan ‘Het Begin Voorbij’ op 14, 15 en 16 september bekijken in Kinepolis Antwerpen. Die eerste dag is de band er bovendien zelf bij. Tickets koop je op de site van Kinepolis. Later in het najaar zendt VTM de documentaire integraal uit.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.