Home celebs OLA POLA: deze bekende ‘zoon van’ mag zich nu officieel model noemen

OLA POLA: deze bekende ‘zoon van’ mag zich nu officieel model noemen

Goeie genen!

Instagram: @Martine_Prenen
Vlaanderen is weer een (bekend) model rijker. Na Jolan De Bouw – zoon van acteur Koen – heeft nu ook de 16-jarige zoon van tv-presentatrice en health coach Martine Prenen, Milan Van Walstijn, een modellencontract beet. En wij begrijpen he-le-maal waarom.
De appel valt niet ver van de boom. Zowel Milans vader als zijn moeder, tv-presentatrice en gezondheidsconsulente Martine Prenen (52), kwam ooit aan de bak als professioneel model. 
 
Milan, die amper 16 is, maar wel al 1m87 meet, wist onlangs een contract binnen te rijven bij het befaamde modellenbureau Dominique Models in Brussel. 
 
De donkerharige knapperd is niet de eerste bekende ‘zoon van’ die als professioneel model aan de slag gaat. Vorig jaar schitterde acteur Koen De Bouw samen met zoon Jolan in een campagne voor het Deense label Jack & Jones. Intussen loopt die laatste shows voor Raf Simons en verschijnt hij in prestigieuze modemagazines zoals i-D
 
 
Mama Martine – die ook nog een 31-jarige dochter heeft uit een eerder huwelijk – is alvast razend trots op haar modellenzoon. Cute!
 

Nog meer Belgische modellen waarop we trots mogen zijn: