Home celebs OHLA: Kevin Janssens is officieel van ‘t straat

OHLA: Kevin Janssens is officieel van ‘t straat

En zijn nieuwe vriendin zou je wel eens héél bekend kunnen voorkomen.

Na relaties met Natalia, Josje en An Lemmens ziet het ernaar uit dat Kevin Janssens (37) opnieuw het liefdesgeluk heeft gevonden. De ‘Vermist’-acteur deelde gisteren een romantisch kiekje met zijn nieuwe vriendin op Instagram. Herken je haar?

Als je een fervent Flairlezeres bent, had je haar waarschijnlijk meteen herkend: Kevin Janssens’ nieuwe lief is namelijk Louise De Schryver, een bekend Belgisch model dat al verschillende keren de pagina’s van Flair sierde.

Kevin Janssens

#MamaEnPapaShow

Bij de romantische foto die Janssens (die maandag zijn 38ste verjaardag viert) gisteren op Instagram deelde, plaatste hij de hashtag #mamaenpapashow, wat zijn volgers prompt deed geloven dat Louise zwanger was. Kort daarna paste hij het bijschrift aan en voegde hij de hashtags #nicknames en #notpregnant eraan toe.

#mamaenpapashow ♥️#nicknames #notpregnant

A post shared by Kevin Janssens (@kevnjanssens) on

Kevin Janssens ken je onder meer van de VTM-miniserie ‘Koning van de Wereld’, ‘Windkracht 10: Koksijde Rescue’, ‘Vermist’ en ‘Zot van A.’. In het verleden had hij relaties met Natalia, An Lemmens en Josje Huisman, met wie hij in 2014 deelnam aan het dansprogramma ‘Dansdate’ op VTM.

Nog meer nieuws uit BV-land: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.