Home celebs OH NO: Drake en Rihanna zijn uit elkaar

OH NO: Drake en Rihanna zijn uit elkaar

'None of my exes are married or in happy relationships so it's safe to say that I wasn't da problem'

Na Brad en Angelina heeft er nog een beroemd koppel een punt gezet achter hun relatie Zo zijn Drake en Rihanna niet meer samen. De twee hadden een hevige romance deze zomer, maar nu gaan ze elk hun eigen weg. 

In juli hebben Drake en Rihanna hun relatie bekendgemaakt. Ze ging samen uit, stonden samen op het podium én ze zouden zelfs samen een tattoo gezet hebben. Toch wast dit nog lang niet alles. Het hoogtepunt van hun relatie was zonder twijfel de MTV VMA’s. Hier heeft de rapper zijn liefde voor Rihanna publiekelijk uitgesproken.
 

Zijn liefdesverklaring was duidelijk niet genoeg, want het koppel is niet langer samen. ‘Rihanna en Drake zijn niet meer exclusief en spreken dus regelmatig met andere mensen af. Ze zien elkaar nog steeds graag, maar hun drukke schema’s waren een groot probleem voor hun relatie’, aldus een insider tegen E! News.
 

Drake heeft alleszins een goede afleiding gevonden. Hij werd namelijk al gespot met een andere vrouw. Volgens een bron spreken de twee al een tijdje met elkaar af. Natuurlijk is er vaak meer aan de hand en dat is in het geval van Drake en Riri niet anders. Het ex-lief van India (de nieuwe vlam van Drake) zou haar bedrogen hebben met Rihanna. De kans zit er dus dik in dat de twee enkel afspreken om de zangeres te pesten. Bovendien lijkt het te werken, want Rihanna heeft een foto op Instagram gezet met volgend onderschrift:
 

Wil je nog meer lezen over Rihanna:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.