Home celebs OH NO: dit koppel uit ‘Glee’ gaat scheiden

OH NO: dit koppel uit ‘Glee’ gaat scheiden

Het acteurskoppel was amper twee jaar lang getrouwd.

Instagram: @gleeonfox
Het lijkt erop dat de cast van 'Glee' geen huwelijksgeluk gegund is. Na Naya Rivera zet nu ook acteurskoppel Melissa Benoist en Blake Jenner een punt achter hun relatie. 

Melissa Benoist (28) en Blake Jenner (24) leerden elkaar kennen in september 2012 op de set van de musicalreeks 'Glee', maar hadden toen allebei nog een relatie. De chemie tussen hen – niet alleen in het echte leven, maar ook als respectievelijk Marley Rose en Ryder Lynn in de serie – was niet langer te ontkennen en tegen februari 2013 waren de twee officieel een koppel. Nog geen half jaar later vroeg Blake zijn Melissa ten huwelijk. 

Verliefd, verloofd… getrouwd!

In 2014 stapten de twee in het geheim in het huwelijksbootje. De intieme ceremonie werd alleen bijgewoond door intieme vrienden en familie. Nadat 'Glee' werd afgevoerd, kreeg Melissa de hoofdrol in de serie 'Supergirl'. En ook Blake mocht enkele afleveringen meespelen. 'Ik vind het geweldig om met Blake samen te werken', zei zijn echtgenote daarover nog in maart dit jaar. 
 


'Uit elkaar gegroeid'

De set van 'Supergirl' verhuisde recentelijk echter naar het Canadese Vancouver, waardoor het acteurskoppel elkaar steeds minder zag. Volgens hun entourage zouden Melissa en Blake op die manier uit elkaar gegroeid zijn en dat zou ook de reden zijn waarom Benoist de scheiding heeft aangevraagd. Volgens de echtscheidingsdocumenten zou Melissa – die haar achternaam liet veranderen naar Jenner – graag opnieuw door het leven gaan met haar originele familienaam

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.