Home celebs OH NO: cybercriminelen hebben privéfoto’s van Joy anna Thielemans gelekt

OH NO: cybercriminelen hebben privéfoto’s van Joy anna Thielemans gelekt

Twitter
Actrice Joy anna Thielemans heeft net enkele privéfoto’s en -beelden toegestuurd gekregen via Snapchat. Het zou het werk zijn van cybercriminelen en ze beweren dat ze ook fotomateriaal hebben van andere bekende Vlamingen…

Joy anna Thielemans reageert alvast geshockt op Twitter. Via haar Snapchataccount heeft ze enkele privéfoto’s van zichzelf toegestuurd gekregen met de boodschap ‘Kijk eens wat wij hebben’. De actrice maakt nu duidelijk op haar sociale media dat het gaat om foto’ s die ze zelf nooit online gezet heeft.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het gaat om verschillende foto’s en één filmpje. In dat filmpje zie je hoe Joy anna in een wit hemd op bed zit en hoe ze dit vervolgens uitdagend van haar schouders laat glijden. De beelden zijn verschenen op een blog en de ‘Thuis'-actrice zou niet de enige zijn van wie de cybercriminelen beelden hebben. ‘Weldra kom ik met meer foto’s, niet alleen van Joy’, zo klinkt het op de site.
 

Bron: Het Nieuwsblad