Home celebs OEPS: Niels Destadsbader is dan toch niet van ‘t straat

OEPS: Niels Destadsbader is dan toch niet van ‘t straat

Justine De Jonckheere helpt het mysterie de wereld uit.

© Instagram @niels_destadsbader

Eind mei deed het gerucht de ronde dat Niels Destadsbader de liefde opnieuw had gevonden. Hij zou voorzichtig een relatie zijn begonnen met ex-Miss België Justine De Jonckheere, maar daar blijkt nu helemaal niets van aan. ‘Niels viel even hard uit de lucht als ik’, vertelt Justine aan onze collega’s bij Story.

Nee, Justine De Jonckheere is niet het nieuwe lief van Niels Destadsbader. Dat laat de ex-Miss België zelf weten aan Story. ‘Natuurlijk ken ik Niels goed. We zijn streekgenoten en ik ben al een paar keer te gast geweest in zijn spelprogramma. Bovendien hebben we gemeenschappelijke vrienden. Maar daarom heb je nog geen relatie, hè.’

Samen in Zuid-Afrika

De geruchtenmolen begon te draaien toen Niels en Justine samen werden gespot in Zuid-Afrika. ‘Niels had daar opnames voor de derde film van ‘F.C. De Kampioenen’, en ik was daar voor een project waarover ik nog niets mag vertellen. Dat is vervelend, want het zou veel duidelijk maken’, gaat Justine verder. Misschien speelt ze wel het nieuwe liefje van Ronald, het personage van Niels in ‘F.C. De Kampioenen’? Of misschien moest ze naar Zuid-Afrika reizen voor een modellenopdracht? Het kan natuurlijk ook gewoon puur toeval zijn… Niels en Justine vonden de roddels eerst grappig, want de twee vielen totaal uit de lucht, maar na een tijdje werd het echt vervelend.

Dus bij dezen: we zijn goede vrienden, maar geen koppel.

Gelukkig hebben de geruchten niets veranderd aan de hechte band van Justine en Niels. ‘We blijven vrienden.’

Lees ook: