Home celebs O JEE: Vlaamse Beliebers slapen nu al voor het Antwerps Sportpaleis

O JEE: Vlaamse Beliebers slapen nu al voor het Antwerps Sportpaleis

Tegen morgenavond hebben ze vast Bieber Fever!

Morgenavond treedt Justin Bieber op in het Sportpaleis in Antwerpen. Een dag waar vele Beliebers al geruime tijd naar uitkijken. Zó intens dat ze het niet kunnen laten om de avond voor het optreden al op een luchtmatrasje voor de ingang van het Sportpaleis te gaan kamperen. That's dedication, Beliebers!

Met zijn Purpose World Tour lokt Justin Bieber morgen en overmorgen heel wat Beliebers naar het Antwerps Sportpaleis. De superfans installeerden zich alvast pal voor de ingang van het Sportpaleis. We gunnen hen dat plaatsje op de eerste rij dan ook van harte. En als ze morgen hun luchtmatrasje weer braafjes aflaten en opbergen, dan gunnen we hen zelfs een zoentje van Biebs!

Morgenavond openen de deuren om 17uur. Om 20uur zullen de eerste beats door het Sportpaleis galmen. Tickets kon je helaas al niet meer verkrijgen sinds 5 minuten na de start van de verkoop op 17 december. Kon jij een kaartje bemachtigen? Have fun! Oh, en doe de groetjes aan deze arme stakkers hier.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees meer: