Home celebs Nog één keer Desperate Housewives

Nog één keer Desperate Housewives

Vind jij het ook zo jammer dat onze favoriete huisvrouwen aan hun laatste aflevering toe zijn? Of wil je weten wat je in al die jaren hebt gemist? Geniet dan nog één keer van deze vier legendarische scènes.

Onhandige, naïeve Susan wordt het podium opgestuurd in een karaokebar. In plaats van te zingen, besluit ze haar frustraties te uiten over ex-man Karl. Die bleek immers niet zo trouw als ze dacht.

Perfectioniste Bree wordt smoorverliefd op Chuck, die jammer genoeg zijn scheiding nog niet helemaal rond heeft. Om ervoor te zorgen dat ex-vrouw Doreen in een goeie bui is en daardoor de scheidingspapieren snel wil tekenen, besluit Bree veel geld uit te geven in haar kledingwinkel. Maar de kledij is niet helemaal wat ze ervan verwacht had…

Terwijl de hoogzwangere Lynette en haar man Tom volop discussiëren over babynamen, blijkt dat ze de verjaardag van dochterlief zijn vergeten. Oeps!

Ex-model Gabrielle schept graag op over haar modellenvriendinnen Heidi Klum en Paulina Porizkova. Helaas denken zij toch anders over hun 'vriendschap'.


 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.