Home celebs Dit is de nieuwste single van Justin Timberlake

Dit is de nieuwste single van Justin Timberlake

Probeer maar eens om hier stil op te blijven zitten.

Instagram @justintimberlake

Justin Timberlake heeft een nieuwe single, ‘SoulMate’, en die is zoals de man zelf: heerlijk! Een goede beat, Justins zwoele stem en een catchy tekst: alle ingrediënten voor de perfecte zomerschijf, als je het ons vraagt.

‘Let me be your soulmate for the night’, zingt Justin in zijn nieuwste single ‘SoulMate’. Wel, met veel plezier! Het liedje is vrolijk en zomers, wat perfect past bij de tijd van het jaar. We zien ons zo al op een zonovergoten terras een cocktail of twee drinken met dit nummer op de achtergrond. Picture perfect!

Het is het vierde nummer van Justins meest recente album ‘Man of the Woods’. Daarvoor werkte hij samen met Nineteen85, die ook al grote hits voor Drake en Nicki Minaj producete. Justin trekt momenteel de wereld rond met zijn tour. Op 17 en 18 juli staat hij bij ons in het Sportpaleis van Antwerpen, waar iedereen ongetwijfeld deze hit met volle borst zal kunnen meekwelen.

Heupen bewegen

De fans zijn laaiend enthousiast over de schijf. Voor hen is dit nu al dé zomerhit van 2018. ‘Hier gaan mijn heupen spontaan van bewegen’, ‘Geweldig’ en ‘De zomer is nu definitief begonnen’ zijn maar enkele van de positieve reacties.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: