Home FASHION & BEAUTY Beauty Nafi Thiam ontwerpt prachtige juwelencollectie

Nafi Thiam ontwerpt prachtige juwelencollectie

Cactussen en diamanten.

Photo News

Nafi Thiam werd onlangs uitgeroepen, als eerste Belg óóit, tot beste atlete van de wereld. De meerkampster waagt zich naast atletiek nu ook aan mode en ze ontwierp een mooie collectie juwelen.

Dat de drieëntwintigjarige Nafi Thiam iets afweet van goud beseffen we maar al te goed. Zo won ze op de Olympische Spelen in Rio in 2016, op het EK indoor in Belgrado begin dit jaar én op de Wereldkampioenschap atletiek in Londen deze zomer de gouden medaille in de zevenkamp. Niam mag zich dan ook de trotse wereldkampioene zevenkamp noemen.

Blingbling

Ze werd vorige week voor die mooie verwezenlijkingen bekroond met de titel van beste atlete ter wereld door de Internationale Atletiekfederatie. Grootheden zoals Usain Bolt gingen haar vooraf. Een ster zoals Niam verdient wat blingbling en daar zorgt de meerkampster nu zelf voor. Ze ontwierp samen met het Belgische juwelenmerk Diamanti Per Tutti een juwelencollectie ‘The world is yours’ volledig naar haar smaak en goesting.

Draagbaar

Niam brengt een groot deel van haar tijd door op de atletiekpiste of in een sportzaal. Het is voor haar belangrijk om juwelen te dragen die haar niet belemmeren tijdens haar trainingen. ‘Ik miste juwelen die je altijd en overal kan dragen, of je nu gaat sporten, les hebt of een avondje uit wil’, vertelt Niam aan Het Laatste Nieuws’. Het resultaat zijn stuk voor stuk draagbare, maar tegelijkertijd supermooie juwelen. Zo fijn dat je nauwelijks voelt dat je accessoires aanhebt.

Diamantjes

De collectie bestaat uit verschillende kettingen, armbanden en oorringen. De meest opvallende items zijn een choker en een body chain, de twee favorieten van Niam. De juwelen zijn niet enkel verkrijgbaar in Niams favoriete kleur goud, maar ook in het zilver en natuurlijk allemaal bedekt met diamantjes.

Cactus

Wat in de meeste items terugkomt is het symbool van een cactus. De plant staat voor uitzonderlijke energie, kracht en warmte. Laat dat nu net de eigenschappen zijn die Niam omschrijven. De olympisch kampioene heeft zelf ook veel cactussen staan thuis. Het zijn de enige planten die bij haar overleven omdat ze zo vaak in het buitenland zit.

Online

De collectie ligt vanaf vrijdag 1 december in de winkel. Je kan ze ook online kopen op deze site. Een oorring heb je al voor 35 euro, een armbandje kost 65 euro en een ketting 80 tot 180 euro.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.