Home celebs MUST LISTEN: vriendin van Kris Wauters brengt eerste solosingle uit

MUST LISTEN: vriendin van Kris Wauters brengt eerste solosingle uit

'Elke vezel in mijn lijf zegt dat dit een hit gaat worden', klinkt het bij Miguel Wiels.

Kris Wauters vriendin
© YouTube: MNMbe

Het gaat er tegenwoordig muzikaal aan toe ten huize Wauters. Want niet alleen Kris heeft de muzikale microbe te pakken, ook zijn vriendin Eva Jane heeft een stem om u tegen te zeggen. De zangeres heeft wekenlang gewerkt aan haar solosingle, en deze vrijdag komt haar liedje eindelijk uit.

Afgelopen weekend was Miguel Wiels te gast bij Kris Wauters in zijn radioprogramma ‘Zot Gedraaid‘. Kris wilde graag weten welk nummer iedereen moet kennen volgens hem en Miguels antwoord deed de presentator meteen blozen. ‘Ik heb voor iemand gekozen die ik diep ik mijn hart draag: Eva Jane Smeenk. Ze zingt sinds jaar en dag bij mij in de band. En jij kent haar ook goed, want Eva is je lief’, vertelde Miguel.

‘Toen Eva me zei dat ze een aantal dingen solo ging proberen, vond ik dat eerlijk gezegd vreemd. Maar een paar dagen geleden kwam ik haar tegen en toen zei ze dat haar eerste solosingle klaar was. Ik was van mijn stoel geblazen, omdat ik het zo’n geweldig popliedje vind. Elke vezel in mijn lijf zegt dat dit een hit gaat worden’, gaat de componist verder.

Solosingle

De single van de Nederlandse Eva Jane komt pas op 20 april uit, maar is volgens Miguel echt de moeite. Wil je Eva Jane toch al eens aan het werk horen? Zet dan zeker deze versie van ‘Altijd heb ik je lief’ op. Wij zijn benieuwd!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.