Home celebs MOMZILLAS: deze celebs leggen hun kindernanny’s belachelijk strenge regeltjes op

MOMZILLAS: deze celebs leggen hun kindernanny’s belachelijk strenge regeltjes op

Niet knuffelen, een pruik dragen, dagelijks in een superheld verkleden...

Wie interesse heeft in een job als nanny, komt maar beter niet bij deze celebs solliciteren. Voor het loon zouden we tekenen, maar voor de strenge regels bedanken we beleefd.

1 / 12
Katie Holmes & Tom Cruise
Brad Pitt & Angelina Jolie
Jay Z & Beyoncé
Halle Berry
Gwyneth Paltrow
Gwen Stefani
Kim Kardashian & Kanye West
Madonna
David & Victoria Beckham
Julia Roberts
Jessica Simpson
Mariah Carey
Katie Holmes & Tom Cruise
Katie Holmes & Tom Cruise

Ten huize Cruise werden er wel héél erg hoge eisen gesteld. Omdat dochtertje Suri Cruise superfan was van Mary Poppins uit de gelijknamige film, vroeg papa Tom bij een bureau naar een nanny die niet alleen leek op Mary Poppins, maar ook net als Mary Poppins kon acteren en zingen. Het bureau vond drie geschikte kandidaten en de beste van de drie werd Suri’s nanny.

Brad Pitt & Angelina Jolie
Brad Pitt & Angelina Jolie

Brad en Angelina hebben zes kinderen. Dat op zich is al een enorme klus voor een nanny. Bovendien mogen alle zes de kinderen opblijven tot hoe laat ze willen én moet de kinderoppas wakker blijven tot ze slapen. Volgens een voormalige nanny van Brangelina keken de kinderen de hele nacht door films. De oppas moet ook gesprekjes kunnen voeren in de talen van de landen waarvan Brad en Angelina hun kinderen adopteerden.

Jay Z & Beyoncé
Jay Z & Beyoncé

Gekker wordt het niet, denk je dan. Toch wel! Jay Z en Beyoncé verwachtten van hun voormalige nanny dat ze de volledige choreografie van Beyoncés ‘Single Ladies’ uit het hoofd kende, zodat ze het hele dansje kon dansen wanneer hun dochter Blue Ivy daarom vroeg. Bovendien mocht ze mama Beyoncé niet storen tijdens haar workouts, moest ze minstens tweetalig zijn en moest ze bewezen kennis hebben van de omgeving waar ze wonen.

Halle Berry
Halle Berry

Een voormalige nanny van Halle Berry vertelde dat ze nooit genegenheid mocht tonen aan de kinderen van de actrice. Ze mocht hen niet knuffelen of aanraken.

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow liet niet alleen haar kinderen, maar ook hun nanny haar dieet volgen. Een van Gwyneths voormalige nanny’s vertelde dat ze tijdens haar carrière bij de actrice geen alcohol, koffie, tarwe, zuivel en suiker mocht eten.

Gwen Stefani
Gwen Stefani

De oppas van Gwen Stefani’s kinderen was helemaal te gek voor woorden. Zij verkleedde zich elke dag in een andere superheld. Spiderman, Superman, Batman… Gwen had het haar kinderen een keertje beloofd, maar die verrassing werd een vreemde gewoonte.

Kim Kardashian & Kanye West
Kim Kardashian & Kanye West

Voor Kim en Kanye is het allerbelangrijkste dat ze ‘s nachts niet gewekt worden door hun eigen kinderen. De nanny moet er dus op toezien dat de kinderen meteen stoppen met huilen. Tijdens de opnames van ‘Keeping Up With The Kardashians’ was het voor de Kardashian-nanny’s strikt verboden om in beeld te komen.

Madonna
Madonna

Dat Madonna een specialleke is, is algemeen geweten. Haar voormalige kindernanny moest 24/7 beschikbaar zijn en haar shifts duurden soms 48 uur. Bovendien werd ze vaak ingeschakeld als persoonlijke chef. Ze mocht enkel strikt macrobiotische gerechten bereiden.

David & Victoria Beckham
David & Victoria Beckham

De nanny van Victoria Beckham kreeg het ook zwaar te verduren. Victoria verwachtte dat de nanny de kinderen dag en nacht naar hun activiteiten bracht en ze moest kunnen naaien om kledingprobleempjes meteen te kunnen verhelpen. Bovendien besliste Victoria over tegen wie de nanny mocht praten.

Julia Roberts
Julia Roberts

Julia Roberts heeft een wel heel creepy regel voor haar kindernanny’s. Zij moesten stuk voor stuk een pruik dragen om meer op de actrice te lijken…

Jessica Simpson
Jessica Simpson

Een blondine die bij Jessica Simson als kindernanny aan de slag wil, kan maar beter eerst langs een kapsalon passeren. De actrice wil namelijk geen nanny in dienst met blonde haren. De reden? Haar huidige man Eric Johnson zou een zwak hebben voor blonde vrouwen. Jessica wil dus mogelijke verleidingen voorkomen…

Mariah Carey
Mariah Carey

Mariah liet haar kinderen tot 100 uur per week achter bij de nanny. Maar toen Mariah het gevoel kreeg dat ze te close werd met haar kinderen, ontsloeg ze haar.

Lees ook: