Home celebs Miranda Kerr verklapt haar beautyritueel

Miranda Kerr verklapt haar beautyritueel

Reporters
Zijn we niet allemaal een beetje jaloers op Miranda Kerr? Dat glanzende haar, die fantastische huid… Nu ja, binnenkort loop jij met evenveel poof rond, want het topmodel verklapt ons haar beautygeheimen.

In een interview met beautyblog Into The Gloss vertelt het model hoe zij haar lichaam strak, mooi en vooral gezond houdt.

  • In haar keuken en badkamer staan waterfilters die voor gezuiverd water zorgen met een aangepaste ph-waarde.

  • Ze volgt een alkalisch dieet: veel verse groene sappen en warm water met citroen drinken.

  • Haar huis staat vol planten waardoor de lucht constant wordt schoongemaakt.

  • Miranda heeft een eigen huidverzorgingslijn Kora Organics. Haar beautyritueel omvat onder andere de Energising Citrus Mist, een spray die ze elke avond aanbrengt nadat ze haar make-up heeft verwijderd. Daarna brengt ze de Luxurious Rosehip Oil aan op haar gezicht en lichaam, wat veroudering tegengaat terwijl ze slaapt. Volgens Miranda voorkomt het product ook striemen. Voor de droge huid op haar benen gebruikt ze de Enriched Body Lotion met macadamiaolie.

  • Miranda houdt het qua make-up graag clean. Haar favoriet? Rode lipstick in de tint China Beach van Le Métier de Beauté. Meestal zet ze gewoon een zonnebril op haar neus, want zo hoeft ze geen oogmake-up te dragen.

  • Om haar lange lokken shiny te houden, heeft ze nog twee ultieme tips. Kokosolie als verzorging en appelcider voor glans. Daarna goed uitwassen en conditioner aanbrengen.

Lees ook:

Miranda Kerr kust Snapchat-baas

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.