Home celebs OOPS: Milow krijgt GAS-boete nadat hij ‘s avonds met fans in zee...

OOPS: Milow krijgt GAS-boete nadat hij ‘s avonds met fans in zee is gedoken

Het was verboden te zwemmen omdat er geen redders aanwezig waren.

Instagram @milowofficial

Wat een leuke stunt moest zijn, draaide voor Milow uit in een kostbaar grapje. Hij dook samen met enkele fans na zijn concert aan het Q-Beach House de zee in, maar dat is verboden en de zanger krijgt daarom een GAS-boete.

Het is al enkele weken tropisch warm in ons Belgenlandje, en de hete temperaturen houden tot een stuk in de nacht aan. Milow gaf gisteren aan het Q-Beach House in Oostende een concert voor zo’n 9000 enthousiaste mensen. De sfeer zat er goed in, en Milow had een fantastisch idee om zijn optreden op een onvergetelijke manier af te sluiten.

Hey beachgirls & boys! Jullie zien er heerlijk uit! ???⚡️ #Milow #YouMakeTheSummer

A post shared by Qmusic (@qmusic_be) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bij zijn laatste nieuwe hit ‘Dance On The Ocean’ besloot hij de daad bij het woord te voegen en vroeg hij aan het enthousiaste publiek of ze samen met hem een verfrissende duik in de zee wilden nemen. Dat hoefde hij natuurlijk geen twee keer te zeggen. Heel wat uitzinnige fans volgden hun idool en sprongen samen met hem in het water.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Milow en de strandgangers hadden de tijd van hun leven, maar helaas kon de aanwezige politie er minder mee lachen. Het is namelijk verboden om na half 7 ‘s avonds nog in de zee te zwemmen, omdat er dan geen redders meer aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden. ‘Dit was onverantwoord én gevaarlijk‘, zegt commissaris Carlo Smits in Het Nieuwsblad.

Milow zal volgens de politie een GAS-boete krijgen na zijn stunt. De vele fans die zijn voorbeeld volgden en ook met kleren en al de Noordzee indoken, gaan vrijuit omdat zij onmogelijk allemaal te identificeren zijn. Q-dj Vincent Fierens zal ook een rekening in de brievenbus krijgen, Sam De Bruyn dan weer niet, omdat hij slechts tot zijn knieën het water inging.

Lees ook: