Home celebs Miley Cyrus en Liam Hemsworth smoren geruchten over breuk in de kiem...

Miley Cyrus en Liam Hemsworth smoren geruchten over breuk in de kiem met schattige video op Instagram

Ondanks alle roddels van de afgelopen dagen is het nog steeds dik aan tussen de twee.

PHOTO NEWS

Ja, Miley Cyrus verwijderde al haar foto’s vanop Instagram (inclusief die met verloofde Liam Hemsworth). Maar nee, dat betekent niet dat de twee uit elkaar zijn. Het bewijs? Deze schattige video die de Australische acteur gisteren via Instagram Stories de wereld instuurde.

Yep, alles is nog steeds A-okay tussen Miley Cyrus (25) en haar Australische knapperd. Voor wie het niet geloven wil, deelde Liam Hemsworth gisteren onderstaand filmpje op Instagram waarin hij samen met de ‘Malibu’-zangeres in de auto zit.

Terwijl het koppel meezingt met de radio, gilt de 28-jarige Hemsworth het plots uit en doet hij alsof hij bruusk moet remmen. ‘Ik sla je verrot’, roept Cyrus al grappend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Promostunt voor nieuw album

Afgelopen week berichtten verschillende tabloids dat Miley en Liam – nog maar eens – een punt zetten achter hun relatie. ‘Hij wil kinderen, maar zij nog niet. Miley heeft Liam verlaten en hij is er kapot van‘, wist een ‘bron’ de Britse krant The Sun te vertellen.

‘Ze komen al maanden niet meer overeen. Iedereen had door dat hun relatie nergens heen ging, buiten Liam. Zijn familie smeekt hem al een tijdje om de verloving te verbreken, maar hij geloofde in Miley. Nu voelt Liam zich een idioot’, klonk het gisteren nog.

Whatever

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hoewel Cyrus al haar foto’s vanop Instagram verwijderde – inclusief die van Liam, waardoor de geruchtenmolen op hol sloeg – ziet het er nu naar uit dat haar lege Instagramaccount gewoon een pr-stunt is voor haar nieuwe album. Zo kuisten ook Taylor Swift en Ariana Grande een tijdje terug hun profielen op enkele weken voor hun nieuwste cd werd gelanceerd.

Off and on again

Liam en Miley ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van ‘The Last Song’ in 2010. Na een knipperlichtrelatie van twee jaar kondigen de twee hun verloving aan. De Australiër vroeg de popster in juni 2012 ten huwelijk met een diamanten ring van 3,5 karaat van Neil Lane.

Miley en Liam op de première van ‘The Last Song’ in Los Angeles, maart 2010.

In september 2013 bevestigt Cyrus’ woordvoerder dat het koppel een punt achter hun relatie heeft gezet. Maar nog geen drie jaar later vinden de twee elkaar weer terug.

Liam en Miley zijn officieel weer een koppel sinds maart 2016. In oktober datzelfde jaar bevestigt de ‘Wrecking Ball’-zangeres dat ze verloofd is met Hemsworth.

Nog meer nieuws uit sterrenland: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.