Home celebs Miette: ‘Willem is nog te onrijp, zo’n man wil ik niet’

Miette: ‘Willem is nog te onrijp, zo’n man wil ik niet’

Miette is duidelijk

Instagram: @miettedierckx
Miette Dierckx, de blondine die samen met haar ex Willem tweede werd in 'Mijn Pop-uprestaurant!', is deze week in Story erg openhartig. Ze heeft het onder andere over de relatie met Willem en de vele vermoedens dat ze door de hele samenwerking terug een koppel zouden worden. 'Ik had eigenlijk wel verwacht dat de vlinders zouden terugkomen tijdens het programma, maar dat is niet gebeurd. Er zijn totaal geen verliefde gevoelens meer', zegt ze.

Miette heeft bovendien slecht nieuws voor de dames die helemaal niet hadden gehoopt dat de twee terug samen zouden zijn, om zelf met de Kempenaar te gaan lopen. Volgens zijn ex is hij namelijk van het type dat zich niet laat temmen. 'Willem is zo'n type man dat heel zijn leven vrij wil zijn. Ik vrees dat hij nog te onrijp is, en zo'n man wil ik niet.' Dat klinkt alleszins vrij definitief.

Toch zijn de twee nog hele goede vrienden. Ze begonnen na hun deelname aan 'Mijn Pop-uprestaurant!' samen een Mexicaanse zomerbar én een T-shirtcollectie. Volgens Miette gaat die samenwerking erg vlot, omdat ze elkaar door en door kennen. De twee gingen dan ook niet in ruzie uit elkaar. 'Toen Willem na een vakantie zei dat hij zijn vrijheid opnieuw nodig had, heb ik daar uiteraard van afgezien, maar nu weet ik dat het de juiste beslissing was om uit elkaar te gaan. Voor zover ik weet, heeft hij mij niet bedrogen, maar na een tijdje leefden we gewoon naast elkaar, als vrienden', aldus Miette.

Willem Miette

Willem en Miette tijdens de finale van 'Mijn Pop-uprestaurant!'

Of ze nu op zoek gaat naar een meer volwassen man om iets mee te beginnen? 'Ik ben niet op zoek naar een vaste relatie, al is die welkom. Er is nog niemand speciaal in mijn leven, maar ik ken wel een paar toffe jongens.' Spanjaarden met een donker baardje mogen zich alleszins aanbieden, want daar heeft de sympathieke blondine een zwak voor. 'Maar het belangrijkste is dat hij humor heeft.'

Lees ook:

WOEPS: zo zag je ex-K3'tje Kathleen nog nooit

Temptation Jill toont haar troeven in nieuwe videoclip van Robert Abigail

BREAKING: Miguel verliet Tanja Dexters voor deze vrouw

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.