Home celebs Michelle Williams is bevallen van haar tweede kindje

Michelle Williams is bevallen van haar tweede kindje

De actrice heeft al een dochter met de overleden acteur Heath Ledger

michelle williams
© Getty

Actrice Michelle Williams (39) zou bevallen zijn van haar tweede kindje. Dat schrijft Us Weekly op hun Instagramaccount. Michelle heeft al een dochter Matilda (14) met de overleden acteur Heath Ledger, maar het is haar eerste kind samen met haar nieuwe echtgenoot Thomas Kail.

Us Weekly maakte gisteren bekend dat Michelle Williams bevallen is van haar tweede kindje. Daarnaast zou ze in maart ook in het geheim getrouwd zijn met haar partner Thomas Kail. ‘Ze zouden graag trouwen voor de baby geboren is’, klonk het niet lang geleden in Us Weekly.

Michelle Williams heeft al een dochter van veertien (Matilda) met de overleden acteur Heath Ledger. Met hem vormde ze gedurende drie jaar een koppel. Zelf heeft de actrice de geboorte van haar tweede kindje nog niet officieel bekendgemaakt. De naam of het geslacht is voorlopig dus nog geheim.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De actrice leerde haar huidige echtgenoot Thomas Kail kennen op de set van de miniserie ‘Fosse/Verdon’. Michelle kennen we natuurlijk van haar rol in ‘Dawson’s Creek’ en ook haar partner is zeker geen vreemde in de filmindustrie. Zo regisseert hij zowel films als theaterstukken. Zijn laatste project is de verfilming van de musical ‘Hamilton’. Al is het nog eventjes wachten op het resultaat, want de film verschijnt pas volgende maand op Disney+, die nieuwe streamingdienst van Disney die later ook bij ons beschikbaar zal zijn.

Lees ook: