Home celebs Michael Bublé en zijn vrouw Luisana Lopilato verwachten een derde kindje

Michael Bublé en zijn vrouw Luisana Lopilato verwachten een derde kindje

Noah en Elias krijgen er binnenkort een broertje of zusje bij.

Michael Bublé en zijn vrouw Luisana Lopilato hebben samen al twee kinderen, maar Noah (4) en Elias (2) krijgen er binnenkort een broertje of zusje bij. Een bron heeft het nieuws dit weekend bevestigd aan E! News nadat er geruchten opgedoken waren in Argentinië (de geboortestad van Luisana).


Michael
en Luisana zijn al getrouwd sinds 2011 en hebben het afgelopen jaar hun privéleven afgeschermd van de pers. Eind 2016 werd er namelijk vastgesteld dat hun oudste zoontje leverkanker had.

De Britse zanger heeft vervolgens verschillende werkverplichtingen afgezegd om bij zijn familie te kunnen zijn terwijl de kleine Noah behandeld werd tegen deze vreselijke ziekte. Enkele maanden na de diagnose heeft de schoonbroer van Michael laten weten dat hun zoontje goed reageerde op de behandeling. Niet veel later heeft ook Luisana laten weten dat hun oudste zoon aan de beterhand was. ‘Godzijdank gaat alles goed met mijn zoon. Ik hecht nu veel meer belang aan het leven en het heden’, aldus Luisana Lopilato.

Ook Michael Bublé is weer aan het werk. In juli zal hij bijvoorbeeld op het podium staan op het muziekfestival British Summer Time. Verder heeft het koppel dus nog meer goed nieuws, want afgelopen weekend werd er bevestigd dat Michael en Luisana een derde kindje krijgen. Het koppel zelf heeft nog niet gereageerd op het nieuws, maar een bron zou haar zwangerschap bevestigd hebben aan E! News.

Lees ook: