Home celebs Hebben Meghan Markle en prins Harry het geslacht van hun baby verklapt...

Hebben Meghan Markle en prins Harry het geslacht van hun baby verklapt aan enkele vrienden?

Bookmakers nemen sinds midden januari al geen weddenschappen meer aan omdat ze zo overtuigd zijn van het geslacht van prins Harry en Meghan Markles eerste kindje.

Photonews

Iedereen vraagt zich momenteel af of Meghan Markle zwanger is van een jongen of een meisje. Al maandenlang wordt er druk gespeculeerd, maar volgens bronnen zouden Meghan en prins Harry enkele vrienden verteld hebben over het geslacht van hun toekomstig kindje.

Volgens een bron hebben Meghan Markle en prins Harry aan enkele vrienden verteld wat het geslacht van hun toekomstig kindje is. Zo schrijft Us Weekly dat Meghan tijdens haar babyshower in New York verklapt heeft dat het een jongen is. Daarnaast werd een vriendin van Meghan, Abigail Spencer, gespot met twee aparte cadeautjes die ingepakt waren in blauw cadeaupapier.

Op het internet zijn ze al sinds het begin van haar zwangerschap aan het speculeren over het geslacht. Iedereen was ervan overtuigd dat het een meisje zou worden, zeker na een opmerking van prins Harry. Zo gaf hij in een interview toe dat hij hoopte op een baby girl. Ook bookmakers waren er zo zeker van dat men niet langer kon gokken over het geslacht van prins Harry en Meghan Markles eerste kindje.

Laatste loodjes

Momenteel werd het nieuws nog niet officieel bevestigd, maar wij zijn alvast benieuwd of de geruchten kloppen. Normaal gezien wordt het geslacht nooit op voorhand onthuld dus is het nog even wachten tot Meghan bevallen is. De vrouw van prins Harry zou uitgerekend zijn voor eind maart of begin april.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.