Home celebs ‘Matilda’-actrice Mara Wilson komt uit de kast

‘Matilda’-actrice Mara Wilson komt uit de kast

Ken je haar nog?

Reporters
Mara Wilson, de actrice die als achtjarige de hoofdrol speelde in de verfilming van Roald Dahls 'Matilda', is biseksueel. Dat maakte het ex-kindsterretje bekend in een reeks tweets naar aanleiding van de aanslag in Orlando.

De tweets begonnen met een foto van Wilson als achttienjarig meisje in een homoclub. Ze schreef dat ze zichzelf toen als hetero beschouwde, maar zich altijd erg welkom voelde in de LGBT community (lesbian, gay, bisexual and transgender). De hartverwarmende reacties volgden al snel.

Matilda mara wilson

Mara Wilson vertelde in verschillende tweets dat ze geen gay club meer bezocht sinds haar studies, maar de homogemeenschap voelde altijd vertrouwd voor haar. Zeker toen ze een paar jaar later iets over zichzelf ontdekte. Toen een twitteraar vroeg of ze lesbisch was, schreef Mara: 'Bi, eigenlijk. Maar ja.'

Matilda mara wilson

Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje. Iets waar Mara zelf van stond te kijken. Ze tweette dat ze even een break van social media zou nemen om het nieuws wat te laten bezinken. Ze had nooit gedacht dat dit zo’n issue zou worden.

Naast positieve reacties, kwam er ook kritiek. Sommige mensen beweerden dat ze aandacht zocht en dat ze misbruik maakte van de situatie in Orlando. Ondanks enkele harde woorden uitte ze op Twitter ook haar dankbaarheid voor alle lieve woorden en steun.

Naar een tekst van Loes Van Look

Meer celebnieuws ontdek je hier.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.