Home celebs ‘Mariah Carey zit er volledig door na afgang op oudjaar’

‘Mariah Carey zit er volledig door na afgang op oudjaar’

Toch lag de oorzaak van het mislukte optreden niet bij de diva.

Reporters
Met haar ‘Shit happens’-reactie liet Mariah Carey ons geloven dat het gênante optreden op oudejaarsavond haar koud laat, maar dat is volgens een bron van Radar Online absoluut niet het geval. ‘Mariah is ontroostbaar en doodsbang om ooit weer op het podium te staan’, zegt de insider.

Afgang

Je moet de laatste vier dagen onder een serieuze steen geleefd hebben om het awkward optreden van Mariah Carey op Times Square in New York niet te zien. De diva zong niet, maar praatte het hele eerste lied lang tegen het publiek over hoe ze geen soundcheck had gedaan voor die song en hoezeer ze naar een vakantie verlangde. Voor de rest van haar performance deed ze de meest nonchalante poging tot playback ooit. Rampzalig is er het enige juiste woord voor.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hoewel Mariah na het debacle naar buiten toe haar fabulous en zelfzekere zelf blijft, zit ze er volgens een insider helemaal doorheen. Ze zou haar telefoon niet opnemen en met niemand willen praten, behalve haar vriend. Ze zou bovendien erg bang zijn om terug op het podium te staan. Nog volgens Radar Online was Mimi ook niet zichzelf toen ze gefotografeerd werd door paparazzi bij het verlaten van haar appartement dinsdag. Normaal glimlacht ze naar hen, maar nu verborg ze haar gezicht. Aiii.

‘Ze hoorde niets’

Volgens haar woordvoerder kon Mariah nochtans niets doen aan het hele voorval. ‘Ze hoorde niets door haar oortje. Niet de muziek, niet zichzelf. Mariah meldde dit voor het optreden aan de productie, maar zij kozen ervoor om live te gaan in plaats van het probleem op te lossen.’ Diezelfde woordvoerder insinueerde zelfs dat de productie van de show ‘New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest’ Mariahs optreden expres deed floppen voor de kijkcijfers. Dat werd uiteraard onmiddellijk ontkend.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.