Home celebs Make-up look: Scarlett Johansson

Make-up look: Scarlett Johansson

Beauty tutorial

Scarlett Johansson staat op je netvlies gebrand als de ultieme blonde beauty. Haar haarkleur verandert al eens, maar make-up houdt ze steevast simpel. Scarlett's subtiele Hollywood glam doen we stap voor stap uit de doeken.
  1. Breng vochtinbrengende crème aan.
  2. Kies voor een glanzende foundation. Werk die goed in de huid, zodat je een natuurlijk effect bereikt.
  3. Ookal heb je lichte wenkbrauwen, een beetje poeder geeft een verzorgd effect. Ze geven je gezicht wat meer definitie. Neem een zachte, askleurige tint, die niet te hard overkomt. Borstel ze als afsluiter nog eens door met een borsteltje. Fixeren kan je doen met wenkbrauwgel.
  4. Oogschaduw in roze- of zalmtinten kan je over je hele ooglid aanbrengen. Om je ogen wat meer diepte te geven, breng je een zachte bruintint aan ter hoogte van je arcadeboog. Dat is de holte van je ooglid.
  5. Net onder je wenkbrauw, op je neusbrug en op je jukbeenderen kan je highlighter aanbrengen. Het lichte glitterpoeder zal op die manier licht opvangen.
  6. Met een vloeibare of gel eyeliner trek je een zwart lijntje boven je ooglid. Vergeet daarna je wimpers niet te krullen en een fikse laag mascara op je bovenste wimpers te doen. Afwerken doe je met een lichtroze lipstick en wat lipgloss.
  7. Zet tenslotte je jukbeenderen in de verf met bronzer, en gebruik een grote poederborstel om alles nog eens mooi in elkaar te laten overvloeien.

Klaar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten