Home celebs Actrice Lynn Van Royen (29) breekt hand op set van nieuwe fictiereeks

Actrice Lynn Van Royen (29) breekt hand op set van nieuwe fictiereeks

En dat door een wel heel erg knullig ongelukje.

© PhotoNews / Pieter-Jan Vanstockstraeten

Lynn Van Royen zit momenteel middenin de opnames van de nieuwe VTM-comedyreeks ‘De Luizenmoeder’. Maar daar brak ze door een dom ongelukje haar hand.

Hoofdrolspeelster Lynn Van Royen had op de set van ‘De Luizenmoeder’ een kleine aanvaring met een tafel. Ze stootte er domweg haar hand tegen en brak daarbij een botje in haar linkerhand.

Slachtoffer Lynn plaatste een foto op Instagram met het grappige onderschrift: ‘Kopstand, handstand, balanceren op een ring, ondersteboven tussen de deurlijst, al wat ge wilt, zonder bezeren. Maar zet een tafel in mijn buurt als ik temperamentvol mijn verhaal aan ‘t doen ben en ik breek een botje in mijn hand.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De Luizenmoeder

Lynn speelt de hoofdrol in de VTM-serie ‘De Luizenmoeder’, gebaseerd op de bijzonder populaire gelijknamige Nederlandse comedyserie. De serie speelt zich af op een basisschool. Lynn is de luizenmoeder, die de haren van de kinderen – hoe kon je het raden – controleert op luizen. De serie geeft de kijker een satirische blik op leerlingen, ouders en leerkrachten. De officiële startdatum werd nog niet bekendgemaakt. Wij zijn alvast benieuwd!

‘I can turn this around’ ??? #problemnoproblem

A post shared by Lynn Van Royen (@lynnvanroyen) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: