Home celebs LOL: Britney Spears schiet in de lach na gevatte opmerking van een...

LOL: Britney Spears schiet in de lach na gevatte opmerking van een fan

😂😂😂

GLAAD Media Awards - Los Angeles. Photo by: gotpap/starmaxinc.com STAR MAX ©2018 ALL RIGHTS RESERVED Telephone/Fax: (212) 995-1196 4/12/18 Britney Spears at The 29th Annual GLAAD Media Awards in Los Angeles, CA. URN:35981037 + PHOTO NEWS / PICTURES NOT INCLUDED IN THE CONTRACTS ! only BELGIUM !

Beroemdheden kunnen hun expressies vaak ontzettend goed beheersen, maar tijdens haar concert van enkele dagen geleden schoot Britney Spears toch in lach. En we kunnen het haar eerlijk gezegd niet kwalijk nemen!

Op 20 juli stond Britney Spears op het podium in Atlantic City voor haar ‘Piece of Me’-tournee. Het voorval is dus al zo’n dikke tien dagen oud, maar wij vonden het zo grappig dat we het jullie niet konden ontzeggen.

It’s Britney, b*tch

Britney was net op het einde van haar nummer ‘Gimme More’ toen een fan uit de zaal iets naar haar riep. De fan in kwestie, Zachary Gordon-Abraham, schreeuwde heel luid ‘Who is it’? En dit net voor het tijd was voor haar wereldberoemde zinnetje ‘It’s Britney, b*tch’.

De zangeres en haar danseressen konden er duidelijk om lachen, maar La Spears wist zich na het hilarisch moment snel weer te herpakken. The show must go on, toch? Zachary zelf is alvast heel trots op het voorval, want hij deelde het niet veel later op zijn Instagramaccount. ‘Nu zal ik voor altijd bekend staan als de jongen uit het publiek die Britney deed lachen’, klinkt het onder de video.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.