Home celebs LIEF: Laura Tesoro vertelt over het romantische moment waarop ze besefte dat...

LIEF: Laura Tesoro vertelt over het romantische moment waarop ze besefte dat ze verliefd was op vriend Gio

'Het was alsof we in een of andere romantische komedie meespeelden.'

Laura Tesoro
© Pieter-Jan Vanstockstraeten/Photo News

Laura Tesoro (21) is al zo’n twee jaar en half samen met Ketnet-gezicht en ‘Steracteur, Sterartiest’-kandidaat Giovanni Kemper. Toch lijkt Vlaanderen nog niet helemaal mee te zijn met het liefdesleven van de zangeres. Maarten en Dorothee van QMusic ontdekten dat een van de meest gegoogelde vragen over Laura over haar lief gaat. ‘Wie is de man van Laura Tesoro?’, vraagt Vlaanderen zich af. De ‘Higher’-zangeres beantwoordde de prangende vraag en vertelde ineens ook hoe de vonk tussen de twee dansers oversloeg.

Als in een film

Mensen met jonge, naar Ketnet kijkende kinderen hebben de naam Gio Kemper waarschijnlijk al vaker gehoord. En zij die de laatste weken ‘Steracteur, Sterartiest’ hebben gevolgd, zagen de Nederlander daar aan het werk. Maar bij het grote publiek is de naam van Laura Tesoro‘s vijf jaar oudere vriend nog niet echt bekend, dus deed de zangeres op vraag van Maarten en Dorothee bij QMusic een boekje open over hun relatie.

Drinks with a view 🐚💕

A post shared by L A U R A T E S O R O (@lauratesoro) on

‘Ik ben ongehuwd, maar samenwonend met mijn vriend Giovanni Kemper’, lacht Laura wanneer haar de vraag gesteld wordt wie ‘haar man’ is. Ze ontmoetten elkaar al twee keer zonder elkaar écht te ontmoetten, rond de periode van Laura’s deelname aan ‘The Voice van Vlaanderen’ en Gio’s deelname aan ‘So You Think You Can Dance’. ‘We hebben toen gewoon dag gezegd, maar verder niet echt gepraat’, begint Laura hun liefdesverhaal. Maar wanneer beiden meedoen in een productie van choreograaf Roy Julen, is het moment daar voor een echte ontmoeting. ‘Die productie was samen met allemaal SYTYCD-kandidaten en ik was de enige die geen echte danseres was. Ik had moeite met die choreografieën, het ging allemaal wat snel voor mij. Toen heeft Gio voorgesteld om mij te helpen. We hebben een paar keer gerepeteerd samen en dan is de vonk overgeslagen’, vertelt Laura.

‘Er was een bepaald moment waarop hij een lift moest doen en mij terug laten zakken. Dat was echt een filmmoment. Op dat moment dacht ik: “Oké, ik ben verliefd.” Dat is echt alsof je in een romantic comedy zit’, lacht ze nog. Ondertussen zijn de twee dus twee jaar en half samen en delen ze zelfs al een stekje. Grappig toeval: de productie waarin Laura en Gio meedansten en verliefd werden heette ‘Sneaker Boyz’ en volgens Laura zijn net sneakers een grote verslaving van het koppel. ‘We hebben zelfs een hele sneakermuur in ons appartement,’ lacht ze.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.