https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Body Lesley-Ann Poppe viel 20 kilo af: ‘Ik was op weg naar de...

Lesley-Ann Poppe viel 20 kilo af: ‘Ik was op weg naar de 100 kilo’

De blondine ziet er fantastisch uit.

ISOPIX

Lesley-Ann Poppe poseerde vroeger vaak in bikini of lingerie, maar dat is sinds de geboorte van haar tweede kindje gedaan. Ze kwam vorig jaar heel wat kilo’s bij en woog op haar zwaarste 90 kilo. ‘Ik was op weg naar de 100’, vertelt de zakenvrouw.

We zagen Lesley-Ann Poppe voor het eerst op de Vlaamse televisie tijdens haar deelname aan het programma ‘Komen Eten’. De goedlachse blondine met de grote boezem liet een onuitwisbare indruk na. Het was een begin van een mooie carrière en ondertussen bezit Lesley-Ann haar eigen succesvolle Schoonheidsschool.

Zwangerschapskilootjes

Lesley-Ann was een opvallende verschijning en ze stond bekend voor haar figuur. Een smalle taille, een ronde poep en een ferm balkon. Ze speelde dat ook uit door tal van pikante fotoshoots te doen en steevast te kiezen voor nauw aansluitende jurkjes met een diep decolleté. Toen ze zwanger was van haar tweede kindje kwam ze heel wat bij. Ook na de bevalling slaagde ze er maar niet in om die overtollige zwangerschapskilootjes kwijt te spelen.

VROEGER

Bodyshaming

Zelf lag ze daar niet echt wakker van, maar de buitenwereld helaas wel. Ze kreeg enorm veel kritiek op haar ‘nieuwe’ lichaam en was het slachtoffer van bodyshaming. ‘Ik vind het jammer dat mensen zo op mijn gewicht focussen‘, vertelde Lesley-Ann een tijdje geleden in Dag Allemaal. ‘De buitenwereld is er meer mee bezig dan ik. Als ik moet afvallen, dan zal ik dat wel doen.’ En die tijd is nu blijkbaar aangebroken, want Lesley-Ann zag er op de première van de ‘Baba Yega’-film stralend uit.

Gezond eten

‘Ik ben 20 kilo afgevallen’, zegt een trotse Lesley-Ann in Het Nieuwsblad. ‘Het was dringend nodig, want ik was op weg naar de 100 kilo. Drie maanden geleden woog ik al 90 kilo. Er moeten nog 15 kilootjes af en dan zit ik weer op mijn oude gewicht van 55 kilo.’ De blondine deed dit vooral door gezond te eten. ‘Ik leid een onregelmatig leven‘, aldus Lesley-Ann in Het Nieuwsblad. ‘Als je ‘s avonds laat thuiskomt, is het makkelijker om een pita te bestellen dan zelf nog te beginnen koken.’

NU

Wandelen

‘Ik verbrandde gewoon meer calorieën dan dat ik er opnam’, aldus Lesley-Ann. Dat bleek niet zo’n moeilijk karwei. ‘Met twee kinderen in huis weet je altijd wat te doen en het was ook nog eens heel druk in de zaak, door dat alles had ik geen tijd om toe te geven aan dat hongergevoel.’ Intensief sporten maakte niet echt deel uit van de nieuwe gezonde levensstijl van Lesley-Ann. ‘Als je als bekende vrouw die 90 kilo weegt naar de fitness gaat, dan komen er sowieso beelden op het internet terecht’, zegt Lesley-Ann in Het Nieuwsblad. Wat ze wel deed, was vaak gaan wandelen. ‘Ik doe bijna alles te voet’, aldus Lesley-Ann.

Pasta

Ze is niet bang dat haar dieet dit weekend in gevaar zal komen door al die paaseitjes. ‘Ik ben niet zo’n zoetebek‘, vertelt Lesley-Ann. ‘Mijn guilty pleasure is pasta met kaas.’ Aangezien ze dit weekend samen met haar man Kevin en de kindjes op reis gaat naar Rome in hét land van de pasta, zullen haar karakter en zelfbeheersing enorm op de proef gesteld worden.

Lees ook: