Home celebs Leighton ‘Blair Waldorf’ Meester keert terug naar het kleine scherm

Leighton ‘Blair Waldorf’ Meester keert terug naar het kleine scherm

Leighton Meester
Photonews

Zes jaar na ‘Gossip Girl’ is Leighton Meester ein-de-lijk terug. De actrice heeft namelijk een rolletje beet in de ABC-serie ‘Single Parents’, en wij kunnen alvast niet wachten om de eerste aflevering te bekijken.

Single Parents’ is een project van onder andere J.J. Philbin en Liz Meriwether. Zowel Philbin als Meriwether hebben in het verleden al meegewerkt aan series zoals ‘New Girl’ en ‘The O.C.’ dus dan weet je eigenlijk al dat de ABC-serie allesbehalve slecht kan zijn.

‘Single Parents’

In de serie speelt Leighton Meester de rol van Angie. Haar personage is bevriend met het hoofdpersonage Will die door het leven gaat als alleenstaande ouder. De rol van Will wordt op zijn beurt gespeeld door Taran Killam. Zoals de naam van de show het al doet vermoeden, gaat ‘Single Parents‘ dus over een groepje ouders die hun kinderen alleen opvoeden en elkaar helpen waar het maar kan. Wij zijn alvast héél benieuwd naar de eerste aflevering!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: