Home celebs Lady Gaga en haar verloofde Christian Carino zijn uit elkaar

Lady Gaga en haar verloofde Christian Carino zijn uit elkaar

Het is al de tweede keer dat de zangeres een verloving verbreekt.

Lady Gaga
Photonews

Het zit Lady Gaga niet mee in de liefde. In het verleden had de zangeres al trouwplannen met Taylor Kinney, maar de twee gingen in juli 2016 uit elkaar. Sinds februari 2017 was ze samen met Christian Carino. In oktober heeft het koppel aangekondigd dat ze verloofd waren, maar hun verloving zou nu verbroken zijn.

De woordvoerder van Lady Gaga heeft aan People bevestigd dat de zangeres niet langer verloofd is met Christian Carino. Toch komt het nieuws voor veel mensen niet als een verrassing. De voorbije weken werd er in de media al gespeculeerd dat het al een tijdje niet meer zo goed ging.

Zo had de zangeres haar verlovingsring niet aan tijdens de Grammy Awards en bedankte ze hem ook niet in haar speech. Daarnaast gaan er al een tijdje geruchten rond dat de blondine erg close zou zijn met haar ‘A Star Is Born’-collega Bradley Cooper. Bradley zelf heeft momenteel een relatie met het model Irina Shayk en ook haar woordvoerder wou niets kwijt over de kwestie. ‘Het werkte gewoon niet. Soms eindigen relaties gewoon. Er zit geen lang, dramatisch verhaal achter’, aldus haar woordvoerder.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.