Home celebs Céline Dion gaat volledig uit de bol op concert van Lady Gaga

Céline Dion gaat volledig uit de bol op concert van Lady Gaga

De danspasjes van de zangeres zijn nu al het beste wat je zal zien in 2019.

© PHOTO NEWS

Zelfs een icoon als Céline Dion kan nog een fangirl zijn: de zangeres ging volledig uit de bol op een concert van Lady Gaga.

We kennen Céline Dion allemaal als een klassevolle zangeres die tientallen grote hits op haar naam heeft staan, zowel in het Engels als in het Frans. De Canadese is wereldberoemd en heeft miljoenen fans, maar toch kan ze zelf ook nog starstruck zijn. Zo is ze een gigantisch grote fan van een ander icoon: Lady Gaga.

Hilarische danspasjes

Gaga startte onlangs haar reeks concerten in Las Vegas, en Céline Dion zat tijdens een van die shows in het publiek. Ze genoot met volle teugen van het concert en kon niet blijven stilstaan. Haar hilarische danspasjes op onder andere de hit ‘Bad Romance’ gingen viraal. Laten we zeggen dat de diva beter kan zingen dan dansen.

Céline stak ook op sociale media haar bewondering voor haar collega niet onder stoelen of banken. ‘Ik heb me enorm geamuseerd‘, schreef de zangers op Instagram. ‘Je energie op het podium is aanstekelijk en je blies me letterlijk omver.’ Ze voegde er een filmpje waarop ze uitbundig staat te dansen én een foto op een ziekenhuisbed aan toe. Die laatste was natuurlijk als grap bedoeld, om haar woorden wat kracht bij te zetten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.