Home celebs Kylie Jenner reageert voor het eerst op haar breuk met Travis Scott

Kylie Jenner reageert voor het eerst op haar breuk met Travis Scott

'Onze vriendschap en onze dochter Stormi is momenteel onze prioriteit.’

© Getty

Sinds woensdag gaat het nieuws rond dat Kylie Jenner en Travis Scott uit elkaar zijn. Het ging vooral om enkele hardnekkige geruchten, want beide partijen zeiden geen woord over hun breuk. Toch heeft Kylie Jenner – na enkele uitspattingen van de paparazzi – gereageerd op Twitter.

Midden deze week kregen we voor het eerst te horen dat Kylie Jenner en Travis Scott uit elkaar waren. Volgens geruchten zou de breuk niet definitief zijn, maar gisteren werd Kylie in het midden van de nacht gespot aan de muziekstudio van haar ex-vriend Tyga.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kylie heeft duidelijk geen zin in spelletjes met de pers, want gisteren reageerde ze voor het eerst op de breuk en over het voorval met Tyga. Volgens haar waren ze gewoon toevallig op hetzelfde moment op dezelfde plaats en maakt de media alles altijd 100 keer dramatischer dan het effectief is. Zo schrijft ze op Twitter dat ze geen date had met haar ex in het midden van de nacht, maar dat ze er gewoon twee van haar vrienden afgezet heeft.

Co-ouderschap

Over haar breuk met Travis had Kylie het volgende te zeggen. ‘Travis en ik kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden. Onze vriendschap en onze dochter Stormi is momenteel onze prioriteit.’ Of de twee in de toekomst opnieuw samen zullen komen, is voorlopig nog onduidelijk. Volgens verschillende bronnen is hun breuk namelijk niet definitief en willen beide partijen aan hun relatie werken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.