Home celebs BELUISTER: Kristen Bell zingt al onze favoriete Disneyliedjes in één aanstekelijke medley

BELUISTER: Kristen Bell zingt al onze favoriete Disneyliedjes in één aanstekelijke medley

De perfecte compilatie voor onder de douche!

© Getty

En de staande ovatie van de week gaat naar… Kirsten Bell! De actrice verbaasde alle Disneyfans met een nostalgische medley van maar liefst 17 Disneyliedjes tijdens de ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’. Ze voerde haar acte de présence op met niemand minder dan de presentator himself.

Kristen Bell werd door de presentator uitgenodigd om te praten over ‘Frozen 2’. In die film is ze te horen als de avontuurlijke Anna, net zoals dat in de eerste film uit 2013 ook het geval was. Toch was het niet haar uitleg, maar verrassingsoptreden dat tijdens de show de aandacht van de kijker, en bij benadering die van heel Hollywood, trok.

Kristen sprong met Jimmy het podium op om een heuse medley uit haar mouw te schudden. Van ‘The Jungle Book’, over ‘Aladdin’ tot ‘The Lion King’: ál onze favoriete Disneyfilms en hun bijhorende liedjes kwamen aan bod. Eén ding is nu wel zeker: Kristen heeft een nachtegalenstem die veel meer kan dan ‘Let It Go’ meekelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Na het vijf minuten lange optreden kregen Kristen en Jimmy een oorverdovend en welverdiend applaus. De twee wisten de geschiedenis van Disney in een prachtige medley te gieten, de nummers perfect aan elkaar te plakken én samen wondermooi te zingen. Met pijn in het hart moeten we het toegeven: daar kunnen we nog iets van leren!

Lees ook: