Home celebs Kobe Ilsen en Danira Boukhriss openhartig over hun relatie: ‘Ik zie haar...

Kobe Ilsen en Danira Boukhriss openhartig over hun relatie: ‘Ik zie haar doodgraag’

'We liggen niet wakker van de geruchten', aldus Danira.

Instagram: @kobeilsen
Are they or aren’t they? Eén-gezichten Danira Boukhriss Terkessidis (26) en Kobe Ilsen (35) zijn naast collega’s ook goede vrienden. Of is er meer aan de hand? In ‘Dag Allemaal en Story doen ze deze week ieder hun verhaal. ‘Ik post weleens een foto waarop ik haar een knuffel geef, maar dat komt vooral omdat ik haar doodgraag zie’, meent Kobe. 
Kobe Ilsen (35) en Danira Boukhriss Terkessidis (26) leerden elkaar anderhalf jaar geleden kennen tijdens de opnames van voedingsprogramma ‘Over eten’ op Eén. Sindsdien zijn ze hechte vrienden.
 
 
 

Al geloven heel wat mensen dat er meer aan de hand is. ‘Het gerucht dat wij naast collega's ook een koppel zouden zijn, hebben Kobe en ik niet zelf verspreid en al vaak genoeg tegengesproken. We liggen er niet wakker van. We zijn allebei single, maar zeker niet zo wanhopig dat we dan maar met elkaar gaan aanpappen’, vertelt Danira deze week in Dag Allemaal. 
 

Huwelijksaanzoek op het strand

Al durven ze die geruchten soms – onbewust? – in de hand te werken. Zoals tijdens de aankondiging van het tweede seizoen van ‘Over eten’, waarbij Ilsen voor Boukhriss op een Spaans strand door de knieën ging.
 
 
 

‘Rond de jaarwisseling zaten Kobe en ik op een strand in Marbella te genieten van een prachtige zonsondergang', legt Danira uit. 'Een van onze vrienden zei: "Doe eens alsof je haar ten huwelijk vraagt." Kobe gooide de foto meteen op sociale media, met een knipoog én de hashtag dat er een nieuw seizoen van 'Over eten' zat aan te komen. Goede mop, vond ik.'
We zijn het voorbije jaar nóg betere vrienden geworden.
Hun volgers waren er echter helemaal mee weg. De twee Eén-gezichten blijven nochtans beweren dat ze just friends zijn. ‘Wij zijn goede maatjes, maar niet meer dan dat. 't Is te zeggen… We zijn het voorbije jaar nóg betere vrienden geworden. Het klikt goed tussen ons, maar we hebben op geen enkel moment amoureuze gevoelens gehad’, meent Danira. 
 

'Ik zie haar doodgraag'

Kobe beaamt dat deze week in Story. ‘We kennen elkaar nu anderhalf jaar en hebben een prachtige vriendschap. Dat sommige mensen denken dat we een koppel zijn, vinden we best wel grappig. Maar dat zijn we dus niet, voor alle duidelijkheid’, aldus Kobe. ‘Ik post weleens een foto waarop ik Danira een knuffel geef, maar dat komt vooral omdat ik haar doodgraag zie. Ze is als een soort van zus voor mij.
Dat sommige mensen denken dat we een koppel zijn, vinden we best wel grappig.
Ondanks het feit dat ze niet op zoek zijn naar een lief, staat zowel Kobe als Danira wel open voor een relatie. ‘Ik ben dolgelukkig met hoe mijn leven is als vrijgezel. Naar de liefde heb ik trouwens nog nooit gezocht. Ze overviel me altijd’, wist Danira aan Dag Allemaal te vertellen. Maar ze geeft wel toe dat als ze morgen de man van haar leven ontmoet, hij zeker welkom is. ‘Maar ik mis hem nu niet, begrijp je? Ik ben ook graag eens alleen.’
 
 
 

Ook Kobe voelt nog niet meteen de drang om zich te settelen. ‘Ik werk heel graag en hard, en ik ben gezegend met de beste vrienden, met wie ik mij enorm amuseer. Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis, en dus ga ik ook niet op zoek. Maar als ik op een dag de ware tegen het lijf loop, zal dat een enorme verrijking zijn.’
Bron: Dag Allemaal en Story
 

Nog meer tv-nieuws: Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.