Home celebs ‘Game of Thrones’-acteur Kit Harington vrijwillig opgenomen in een rehabilitatiecentrum

‘Game of Thrones’-acteur Kit Harington vrijwillig opgenomen in een rehabilitatiecentrum

De acteur zou er al een maand verblijven ten gevolge van oververmoeidheid en stress.

1136582127

Kit Harington zou zich eerder deze maand vrijwillig ingecheckt hebben in een rehabilitatiecentrum. Het nieuws van zijn opname werd door zijn woordvoerder bevestigd aan onder andere Cosmopolitan.

Kit Harington zou zich eerder deze maand vrijwillig laten opnemen hebben in een rehabilitatiecentrum. Volgens bronnen dateert zijn opname van voor de finale van ‘Game of Thrones’ en staat zijn vrouw Rose Leslie volledig achter zijn beslissing. De acteur zou zich volledig willen concentreren op zowel zijn fysieke en mentale gezondheid. Harington zelf zou zich ingecheckt hebben wegens oververmoeidheid en stress.

Afscheid van Jon Snow

‘Kit heeft besloten om deze pauze te benutten om zo te werken aan een enkele persoonlijke problemen’, aldus zijn woordvoerder in een statement. Na het einde van de opnames van ‘Game of Thrones’ vertelde de acteur al dat het filmen van de laatste afleveringen zijn tol begon te eisen op hem. Zo zei hij onder andere tegen Esquire dat hij het beangstigend vond om afscheid te nemen van zijn personage Jon Snow.

‘Op mijn laatste opnamedag voelde ik mij prima. Alleen begon ik na mijn laatste scène plots te hyperventileren. Toen de crew riep dat het erop zat, ben ik gewoon ingestort. Ik was zowel opgelucht als aan het rouwen dat ik dit nooit meer zou kunnen doen.’

Lees ook: