Home celebs ZIEN: zo brengt Kim Kardashian haar zwangerschapsverlof door

ZIEN: zo brengt Kim Kardashian haar zwangerschapsverlof door

De realityster regisseerde een mini-videoclip van haar oudste dochter North.

© getty images

Kim Kardashian en Kanye West werden onlangs de trotse ouders van hun vierde kleine spruit. De realityster geniet momenteel van haar zwangerschapsverlof en dat vult ze op originele wijze in.

Het zoontje van Kim Kardashian en Kanye West kwam eind vorige week ter wereld. Kim deed opnieuw uit gezondheidsredenen beroep op een draagmoeder. ‘Hij is er, en hij is perfect’, schreef ze vlak na de geboorte op Twitter. Hun gezinnetje bestaat nu naast mama Kim en papa Kanye uit North, Saint, Chicago en de pasgeboren baby waarvan we de naam voorlopig nog niet weten.

Attitude

De anders drukbezette Kim schoof al haar andere afspraken nu aan de kant, en ze geniet volop van haar zwangerschapsverlof. Dat betekent veel tijd voor haar kroost, en die zijn daar zo te zien niet rouwig om. Zo mocht ze een videoclip regisseren van haar oudste dochter North. Die werd op een dag tijd al meer dan 16 miljoen keer bekeken. A star is born!

Het vijfjarig meisje danst in verschillende outfits op de tonen van de nieuwe monsterhit ‘Old Town Road’ van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus. North is een perfecte mix van haar mama en papa. Ze is totaal niet schuw van de camera, ze houdt van aandacht, ze heeft de moves én een karrenvracht aan attitude.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook Lil Nas X was onder de indruk. Hij herpostte de video op zijn eigen Instagrampagina met als onderschrift: ‘Jongens, het is vanaf nu North haar liedje.’ Cute!

Lees ook: