Home celebs Kim Kardashian heeft eindelijk haar Vogue-cover

Kim Kardashian heeft eindelijk haar Vogue-cover

Vogue
Als het aan Anna Wintour lag, zou Kim Kardashian nòòit op de cover van Vogue belanden. Wegens een realityster, "niks bereikt" en "geen stijl". Of toch als we de roddels over de vermeende vete tussen de hoofdredactrice en Kimye mochten geloven. Maar nu staan Kardashian en haar bekende rapper toch te blinken op de voorkant van het aprilnummer. Ah, fashion, altijd onvoorspelbaar!

Kim en Kanye schitteren als toekomstig bruidspaar op de cover van de Amerikaanse Vogue. De realityster draagt een crèmekleurige jurk die veel weg heeft van een trouwkleed, én haar knoert van een verlovingsring aan de vinger. Binnenin het nummer lees je een interview met Miss Kardashian en spot je ook baby North West

Kims verschijning in Vogue is verrassend gezien de historie van de ster en het blad. Kardashian gaf al eerder aan doodgraag de cover te willen sieren, maar kreeg niet eerder de kans van chef Wintour. Dat bracht Kanye ertoe zijn beklag te doen in de talkshow van Ryan Seacrest. "There's no way Kim shouldn't be on the cover of Vogue," klonk het, "Ze is de meest intrigerende persoon van het moment."

Blijkbaar hebben ze bij Vogue dan toch ook plots haar potentieel geroken want de cover kopt "#worldsmosttalkedaboutcouple". 's Werelds meest geparodieerde koppel had ook gekunnen, want in de spirit van de hilarische video "Bound 3" hebben acteurs James Franco en Seth Rogen ook ee eigen Vogue-cover gekregen.

Vogue

Bijna zo mooi als het origineel.