Home celebs Khloé Kardashian ruziet met Chloë Grace Moretz ter verdediging van Kim

Khloé Kardashian ruziet met Chloë Grace Moretz ter verdediging van Kim

Reporters
Kim Kardashian heeft het internet nog maar eens doen ontploffen. Door op Snapchat een video van het telefoongesprek tussen Kanye West en Taylor Swift over de controversiële lyrics van Kanyes hit 'Famous' te delen, bewees ze dat de zangeres wél wist dat ze vermeld zou worden in de song. Enkele celebs deelden hun mening over de rel op sociale media, waaronder actrice Chloë Grace Moretz. Maar die werd al snel teruggefloten door een grofgebekte Khloé Kardashian.  

Zoals het een Kardashian betaamt, uit Khloé onmiddellijk haar steun voor haar grote zus op Twitter.

Wanneer de 19-jarige Chloë – die enkele maanden geleden al openlijk kritiek uitte op Kims naaktselfie – tweet over hoe onbelangrijk dit allemaal is in het licht van alle schietpartijen van de laatste weken in de Verenigde Staten, staat de Kardashian met de grootste mond onmiddellijk klaar met een antwoord.

Khloé lacht in haar tweet met wat een foto van de jonge actrice zou zijn die per ongeluk haar poep toont aan een paparazzo. De 'a hole' in haar tweet is een propere manier om 'asshole' te zeggen – en een verwijzing naar de eerste tweet van Chloë -, waarmee ze een lelijke belediging naar het hoofd van Brooklyn Beckhams liefje gooit.

Moretz staat er echter voor bekend om zich, ondanks haar jonge leeftijd, niet te verlagen tot scheldwoorden en beledigingen en zet Khloé op een volwassen manier op haar plaats. Door te bewijzen dat zij helemaal niet het meisje op die foto is. Sorry Khloé, we love you maar je naamgenote heeft deze gewonnen. Volgende keer beter.

Meer Kimye-drama:

Naakte Taylor Swift en Donald Trump duiken op in nieuwe video van Kanye West

Kim Kardashian dient haters van antwoord met nóg een naaktfoto

Kanye West draait helemaal door op Twitter

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.