Home celebs Katy Perry lanceert film op YouTube

Katy Perry lanceert film op YouTube

Een unieke blik in het leven van de zangeres.

Photo News

Katy Perry liet zich in juni drie dagen lang 24 uur op 24 uur live filmen. Ze maakte hier een film van. ‘Will You Be My Witness’ komt op 4 oktober uit op YouTube.

Katy Perry had in juni een origineel idee om haar nieuwe album ‘Witness’ te promoten. Ze sloot zichzelf voor drie dagen op in een soort ‘Big Brother’-huis dat fans een unieke kijk gaf in haar leven. Je kon haar live zien zingen, dansen, eten en zelfs slapen. Het was de allereerste keer dat een artiest zoiets deed.

Gedurfde gesprekken

De livestreaming was een groot succes en Katy besloot daarom om met dat materiaal een film te maken: ‘Will You Be My Witness’. Je krijgt Katy in de film in al haar glorie te zien, maar ook op haar mindere momenten. Er komen heel wat bekende gasten in voor zoals Caitlyn Jenner, Anna Kendrick, Gordon Ramsay en Dita Von Teese. Ze gaat gedurfde en heel open gesprekken met hen aan.

Bevrijding

Katy’s vijfde album ‘Witness’ betekent veel voor de zangeres. Het gaat over haar seksuele, mentale en spirituele bevrijding. We zijn volgens haar allemaal ‘witnesses’ in deze wereld. Ofwel zijn we actief betrokken in de maatschappij ofwel observeren we alles vanuit onze zetel thuis. Ze hoopt met haar film mensen ertoe aan te zetten om van hun luie kont te komen en te genieten van het leven.

‘Will You Be My Witness’ komt pas op 4 oktober uit op YouTube, maar je krijgt al een voorsmaakje in de trailer:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.