https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Beauty ‘Grey’s Anatomy’-actrice Katherine Heigl kiest voor nieuwe, verrassende look

‘Grey’s Anatomy’-actrice Katherine Heigl kiest voor nieuwe, verrassende look

Wij zijn fan!

katherine heigl
© getty

Katherine Heigl is een van onze favoriete actrices. De Hollywoodster gaat zolang we haar al kennen door het leven als blondine, maar daar bracht ze nu verandering in!

Heel wat sterren wisselen om de zoveel tijd eens van uiterlijk: een compleet andere kledingstijl, een andere haarkleur of een beetje hulp van de plastische chirurg. Katherine Heigl (40) daarentegen had het grootste deel van haar carrière lange blonde lokken. Het is een van de kenmerkende eigenschappen van de komische actrice.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Daar bracht Katherine nu verandering in. Ze postte een foto van haar nieuwe coupe op Instagram. ‘Als je mijn Instagramstories nog niet hebt gezien, zal dit een shock voor je zijn’, schreef ze onder een selfie met een giga zonnebril én donkerbruine lokken!

Champagne en een goed boek

Het is zeker geen pruik, want Katherine deelde de verschillende stappen van haar metamorfose in haar Instagramstories. Zo zat ze maar liefst drie uur in de kappersstoel. Gelukkig kreeg ze een glaasje champagne en had ze een goed boek bij om de tijd te doden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De reden voor deze transformatie is Katherine’s rol als Tully Hart in de nieuwe Netflixserie ‘Firefly Lane’. We moeten eerlijk toegeven dat het even wennen is om de actrice als brunette te zien, maar ze staat enorm goed met haar nieuwe look. Wij zijn alleszins fan! Het is trouwens niet de allereerste keer dat Katherine kiest voor dit kapsel. In 2012 liet ze haar lokken ook al eens donker verven voor haar rol in de film ‘One For The Money’.

Lees ook: