Home celebs OMG: Kanye West duikt plots op in publiek tijdens Vlaamse basketbalmatch

OMG: Kanye West duikt plots op in publiek tijdens Vlaamse basketbalmatch

Limburg stond op zijn kop door het blitzbezoek van de wereldster.

©Photo News

Limburg stond gisteren even op zijn kop toen bleek dat Kanye West, de wereldberoemde rapper en hubby van Kim Kardashian – een plaatselijke basketbalmatch in Houthalen bijwoonde.

Hubo Limburg United Academy speelde gisteravond in sporthal Lakerveld in Houthalen tegen de Amerikaanse Junior Basketball Association (JBA). Die match lokte niet alleen veel volk, maar ook heel bekende toeschouwers, want in de tribunes op de eerste rij zat niemand minder dan Kanye West. De rapper en man van Kim Kardashian is bekend over de hele wereld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De geruchten gingen al de ronde dat de ster aanwezig zou zijn en dat hij zelfs de opworp zou geven. Toen bij aanvang van de match geen spoor te bekennen was van meneer West, dacht iedereen dat het gewoon roddels waren. De hele zaal was dan ook met verstomming geslagen toen Kanye – of Ye, zoals hij nu genoemd wil worden – het derde kwartier doodleuk de zaal binnenwandelde.

Restaurant leeggemaakt

Hij nam plaats naast LaVar Ball, de oprichter van JBA, met wie hij goede vrienden is. LaVar geeft in de JBA-competitie jonge spelers die geen zin meer hebben om te studeren, de kans om profbasketballer te worden. De tien beste spelers toeren momenteel door Europa en waren gisteren te gast in ons Belgenlandje.

De Limburgers verloren hun match, maar dat lieten ze niet aan hun hart komen, want ze mochten na afloop Ye ontmoeten. West eindigde zijn blitzbezoek aan België met een hapje in restaurant Olive in Genk. De hele zaak werd speciaal voor de celeb leeggemaakt. Gasten werden gevraagd zo snel mogelijk hun maaltijd op te eten en te vertrekken, en de obers mochten hun gsm niet bovenhalen.

Lees ook: