Home celebs James Corden heeft een eitje te pellen met Kanye West: ‘Hij liet...

James Corden heeft een eitje te pellen met Kanye West: ‘Hij liet me al twee keer stikken’

De zanger kostte James’ show al meer dan 45.000 dollar!

Instagram

James Corden liet in zijn talkshow tijdens een spelletje met Kris Jenner blijken dat hij teleurgesteld is in haar schoonzoon Kanye West. ‘Hij kostte mijn show al meer dan 45.000 dollar’, aldus James.

De bekendste rubriek uit ‘The Late Late Show’ van James Corden is ongetwijfeld ‘Carpool Karaoke’, waarin hij telkens een celebrity oppikt met zijn auto en ze samen liedjes zingen en zotte verhalen uit de doeken doen. Een ander bekend onderdeel van zijn programma is ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts’. De bedoeling daarvan is dat je doodeerlijk antwoordt op een gevoelige vraag. Wil je niet in je kaarten laten kijken, dan moet je iets afschuwelijks opeten, zoals een sprinkhaan, een koeientong of een stierenpenis.

Onlangs was de bekendste momager van het universum, Kris Jenner, te gast, en zij stelde een heel interessante vraag aan James: ‘Waarom heb je Kanye West nog niet gevraagd om mee te doen aan “Carpool Karaoke”?’ Als James niet wilde antwoorden, wachtte hem een stinkend ei van 1000 jaar oud. De presentator vond het echter een supermakkelijke vraag en gaf Kris en de rest van ons met veel plezier de nodige uitleg. Eén ding is zeker: James heeft nog een serieus eitje te pellen met de rapper.

Yeezy’s

‘Ik heb Kanye al twee, misschien zelfs al drie keer gevraagd om mee te doen’, aldus James. ‘Hij liet me telkens stikken! De laatste keer was ik zelfs bij hem thuis om de hoek toen hij afbelde omdat hij niet in de stemming was.’

Kanye stuurde wel een cadeautje naar James om het goed te maken. ‘Ik kreeg een kubus bloemen, wat ik nog nooit eerder had gezien, en een paar Yeezy’s‘, lachte James. ‘Mensen zeiden me dat die sneakers heel duur zijn. Ik vertelde hen dat ze gelijk hadden, want dat ze mijn show al 45.000 dollar kostten. Maar ik hou nog steeds van hem. Hij is mijn droom, dus ik wacht nog steeds.’

Sardienensmoothie

Daarna was het James’ beurt om een vraag te stellen aan Kris. Hij zette haar voor een onmogelijk dilemma: ‘Als je een van je dochters uit de realityshow “Keeping Up With The Kardashians”  zou moeten schrappen, wie zou het dan zijn en waarom?’ Kris kon of wilde daar uiteraard niet op antwoorden, dus ze moest een grote slok nemen van een wansmakelijke sardienensmoothie. Ew!

Ook op de vraag of ze verloofd is met haar veel jongere vriend Corey, weigerde Kris te antwoorden, waardoor ze opnieuw een verschrikkelijke lekkernij voorgeschoteld kreeg. Ze wilde niet prijsgeven of de gigantische diamanten ring aan haar ringvinger een verlovingsring is, dus ze at noodgedwongen een krekel op. Respect!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: