Home celebs Kanye West draait helemaal door op Twitter

Kanye West draait helemaal door op Twitter

De grootheidswaanzin van Kanye West lijkt hem over de rand te zullen duwen. In een tirade op Twitter die nu bijna drie dagen duurt, vertelde hij voor 53 miljoen dollar schulden te hebben, smeekte hij Mark Zuckerberg om een miljard dollar en verzocht hij 'blanke' media niet meer over 'zwarte' muziek te schrijven. Zelfs echtgenote Kim Kardashian is zijn gedrag ondertussen beu.

Het begon allemaal met een schokkende bekentenis: West zit al jarenlang diep in de schulden.

Maar de rapper is niet te trots om om hulp te vragen. Zijn reddende engel? Facebookoprichter en superfan – althans volgens Kanye zelf –  Mark Zuckerberg.

Schulden of niet, bescheidenheid is simpelweg niet z'n ding.

Oh, die megalomanie.

Maar uhm…wat met dat enorme huis, die vele bontmantels en de rest van z'n decadent leven?

Ah zo, we snappen het. Of niet. Gelukkig is Kanye nog voldoende bij z'n verstand om te beseffen dat zijn monoloog vrij verwarrend is.

Daarna richt Kanye zijn pijlen op enkele media die volgens hem 'blank' zijn en dus niet het recht hebben om te schrijven over 'zwarte' muziek zoals die van hem. De reden? Pitchfork, een – blanke, aldus West – muziekwebsite, gaf zijn album een povere 9 op 10. Véél te weinig, volgens de rapper.

Wie het helemaal gehad heeft met Kanyes craziness op Twitter, is zijn echtgenote Kim Kardashian. Volgens een insider keurt zij het hele Twitterdrama af. Meer nog, ze kan het echt niet uitstaan. Het is dan ook niet de eerste keer dat de rapper als een gek controversiële tweets begint te posten. Vorige week nog tweette hij dat komiek Bill Cosby – die door verschillende vrouwen beschuldigd wordt van verkrachting – onschuldig zou zijn en maakte hij een heel drama rond Kylie Jenners komende samenwerking met Puma. Toen beweerde hij dat Kylie nooit ofte nimmer in zee zou gaan met het sportmerk, omdat ze daarmee tegen de familie zou ingaan (Kanye heeft een deal met Adidas). Helaas pindakaas, de deal werd deze week wel degelijk bevestigd. Aw-kwaaard. 

Lees ook:

Kanye West noemt Taylor Swift 'bitch' in nieuwe song

Grammy Awards 2016: Taylor Swift haalt uit naar Kanye West tijdens haar speech

VIDEO: Ed Sheeran en One Direction lezen gemene tweets over zichzelf voor

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.