Home celebs BLESS THE BIEBS: Justin Bieber geeft digitaal nieuwjaarsconcert

BLESS THE BIEBS: Justin Bieber geeft digitaal nieuwjaarsconcert

Had jij op 1 januari nog geen plannen? Dan komt daar nu wellicht verandering in.

justin bieber nieuwjaarsconcert
© Getty

Ben jij van plan om van 2021 een beter jaar dan 2020 te maken? Daar ben je uiteraard niet alleen in, want ook Justin Bieber is hetzelfde van plan. Hij voegt ook meteen de daad bij het woord, want hij pakt in de nacht van 31 december op 1 januari uit met een heus nieuwsjaarsconcert.

Fans van Justin Bieber kunnen maar beter even gaan zitten, want de zanger trakteert zijn fans voor het eerst in drie jaar op een volwaardig concert. Al gaat het wel om een virtuele editie, want Justin geeft in de nacht van 31 december op 1 januari een nieuwjaarsconcert.

Gloednieuw podium

De show zal plaatsen vinden op een unieke locatie en voor de gelegenheid krijgt Justin ook het gezelschap van een kleine band en een groepje dansers. Daarnaast werd er een spectaculaire lichtshow ontwikkeld en gaat het ook op een gloednieuw podium door.

Dat Justin Bieber uitkijkt naar zijn digitaal nieuwjaarsconcert is alvast duidelijk, want de zanger deelde volgende boodschap op Twitter. ‘Ik voel mij zo vereerd dat ik voor jullie kan optreden tijdens oudejaarsavond. Ik kijk ernaar uit om met jullie allemaal te vieren’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En wanneer de zanger iedereen zegt, bedoelt hij ook écht iedereen. De show wordt om 4u15 Belgische tijd uitgezonden en later op de dag volgen er nog twee herhalingen. Als jij vier uur ’s nachts niet meer haalt, dan heb je met andere woorden nog twee kansen! Voor klanten van T-Mobile is het concert trouwens volledig gratis. Andere fans kunnen een kaartje kopen voor 25 dollar ofwel zo’n dikke 20 euro.

Benieuwd of het concert de moeite waard is om je nieuwjaarcentjes aan uit te geven? Dan moet je maar eens een kijkje nemen op het Instagramaccount van Justin Bieber. Daar deelt de zanger enkele filmpjes van een aantal repetities voor zijn digitaal nieuwjaarsconcert.

Lees ook: