Home celebs Justin Bieber die afgelopen week in Antwerpen was, blijkt mopje van Qmusic

Justin Bieber die afgelopen week in Antwerpen was, blijkt mopje van Qmusic

Herken jij de radiomaker die in de huid van Bieber stapte?

Stond jij vorige week ook (bijna) in Antwerpen toen je hoorde dat Justin Bieber en Hailey Baldwin aan het Hilton-hotel gespot werden? Wel, die Justin Bieber blijkt nu helemaal niet in de Koekenstad geweest te zijn, want het was Qmusic die ons allemaal voor de gek hield.

Helaas, het was te mooi om waar te zijn: Justin Bieber en Hailey Baldwin in Antwerpen (om een prachtige trouwring uit te kiezen?). Want Qmusic laat nu weten dat radiomakers Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck het hele gebeuren zelf opgezet hebben. Dat deden ze om hun nieuwe spelletje ‘Sam, Heidi of Wim‘ te promoten. Drie weken lang vertellen ze tijdens hun Ochtendshow geheimen en verhalen en het is aan de luisteraars om te raden over wie het gaat. Het beste nieuws? Je kan er 500 euro mee winnen. Dus wat denk jij: wie stapte in de dikke winterjas om Justin Bieber te spelen?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: