Home celebs Pikt Josh Duhamel de draad van z’n liefdesleven weer op met deze...

Pikt Josh Duhamel de draad van z’n liefdesleven weer op met deze knappe actrice?

De 'Las Vegas'-acteur scheidde vorig jaar van zangeres Fergie na een huwelijk van 8 jaar.

Josh Duhamel
PHOTO NEWS

Fer-wie? Amper enkele maanden nadat Josh Duhamel en Fergie hun scheiding aankondigden, werd de 45-jarige ‘Las Vegas’-acteur gespot aan de zijde van een andere fergalicious celebrity. Volgens verschillende bronnen is Duhamel smoorverliefd. ‘Hij heeft haar verteld dat hij nog nooit in z’n leven iemand zoals zij heeft ontmoet.’

Josh Duhamel is opnieuw gelukkig in de liefde. De 45-jarige acteur, bekend van de tv-serie ‘Las Vegas’ en films zoals ‘Love, Simon’, ‘Transformers’ en ‘Life As We Know It’, zou sinds enkele weken aan het daten zijn met de Mexicaanse actrice en zangeres Eiza González (28).

González brak vorig jaar door in Hollywood met haar vertolking van de stoere Darling in ‘Baby Driver’ met onder meer Ansel Elgort, Jon Hamm, Kevin Spacey en Jamie Foxx in de hoofdrollen.

Ze had recent ook een cameo in Justin Timberlakes videoclip voor ‘Supplies’, een nummer uit zijn nieuw album ‘Man of the Woods’.

‘Ze sms’en en FaceTimen constant’

Volgens Us Weekly ontmoetten Duhamel en González elkaar op een feestje op 3 februari na Jennifer Lopez‘ concert net voor de Super Bowl in Minneapolis. Die avond zouden ze volgens een bron samen gefeest hebben ‘tot in de vroege uurtjes. ‘Na het feestje heeft Josh Eiza’s nummer gevraagd aan een gemeenschappelijke vriend’, aldus diezelfde bron. Het paar zou intussen zo’n drie weken aan het daten zijn.

‘Hun band is op korte tijd heel hecht geworden. Nu zij in Groot-Brittannië een film aan het draaien is, sms’en en FaceTimen ze constant. Het is nog pril, maar Josh heeft haar wel al gezegd dat hij nog nooit in z’n leven iemand zoals zij heeft ontmoet.’

In september vorig jaar kondigde Josh Duhamel en zijn intussen ex-echtgenote Fergie (artiestennaam van Stacy Ann Ferguson) aan dat ze na acht jaar een punt zetten achter hun huwelijk. De twee leerden elkaar kennen in september 2004 toen Fergie (42) samen met haar band The Black Eyed Peas een gastrol had in de serie ‘Las Vegas’. Het koppel trouwde op 10 januari 2009 in het Californische Malibu en kreeg vier jaar later samen een zoon, Axl Jack.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.