Home Lifestyle Body Jessie J deelt bikinifoto met cellulitis op Instagram

Jessie J deelt bikinifoto met cellulitis op Instagram

De zangeres blijft weg van Photoshop, en toont hoe ze écht is.

© photo news

Jessie J deelde afgelopen weekend een bikinifoto met haar miljoenen volgers. In plaats van de bultjes op haar billen te verbergen of weg te werken, omarmde ze trots haar cellulitis. Amen!

Jessie J is een prachtige zangeres die er zelfs in slaagde om de celebrity crush van zo goed als de halve  vrouwelijke wereldbevolking aan de haak te slaan: Channing Tatum. Ze postte afgelopen weekend op haar sociale media een vakantiefoto van zichzelf in bikini op een of andere zonovergoten tropische bestemming. In plaats van het beeld eerst te bewerken zoals een groot deel van de sterren en influencers dit standaard doet, gooide zij het kiekje gewoon online.

‘Ik heb een spiegel’

Om de internettrollen voor te zijn, schreef ze onder de foto. ‘Voor diegenen die zeggen dat ik cellulitis heb. Ik weet het. Ik heb een spiegel.’ Jessie omarmt haar cellulitis en ze wil met deze foto duidelijk haar steentje bijdragen aan de body positivity-trend van de laatste tijd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Akkoord je moet heel goed kijken om de piepkleine oneffenheden op haar poep te zien, maar haar boodschap is een waar wij – en onze billetjes met cellulitis –  volledig achter staan. Er is niets mis met enkele bultjes of striemen op je lichaam. Iedere vrouw heeft het, zelfs de bekendste zangeressen zoals Jessie J en de allergrootste topmodellen zoals Kate Moss. Dus hou van jezelf én je lichaam, en show that bikini body!

Ook haar volgers waren laaiend enthousiast over de post. ‘Naturel is prachtig’, ‘Je bent een inspiratie en dankzij jou leer ik om mezelf graag te zien’, ‘Dankje om deze foto niet te bewerken zoals alle andere beroemdheden’ en ‘Ik zie geen cellulitis, ik zie schoonheid en zelfvertrouwen’ waren maar enkele van de superpositieve commentaren.

Lees ook: