Home celebs Onthulde Jessica Simpson de naam van haar ongeboren kindje op haar babyshower?

Onthulde Jessica Simpson de naam van haar ongeboren kindje op haar babyshower?

Zoals het een Hollywoodster betaamt, is de naam nogal, euhm, speciaal.

© PHOTO NEWS

Jessica Simpson verwacht zeer binnenkort haar derde kindje. De 38-jarige zangeres en actrice organiseerde afgelopen zaterdag een babyshower voor haar vrienden en familie, en verklapte daarbij zomaar eventjes de naam van haar ongeboren baby.

Zoals dat gaat met babyshowers, en al zeker in Hollywood, had ook Jessica Simpsons feestje ter ere van haar ongeboren kind een thema.

De 38-jarige blondine koos voor een sprookjesthema met bohemian vibes. Al deed haar look ook een beetje denken aan Daenerys Targaryen uit de fantasyreeks ‘Game of Thrones’.

View this post on Instagram

Birdie Beauty

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Ook Simpsons dochter Maxwell (6,5), haar jongere zus Ashlee (34) en diens dochter Jagger Snow (3,5) kozen voor een fleurige outfit. Mama Tina (59) hield het bij een kroontje.

View this post on Instagram

? Birdie’s Nest ?

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Baby Birdie

Wie goed heeft opgelet, had misschien al door dat Simpson op allesbehalve subtiele wijze de naam van haar ongeboren dochter – toen ze haar derde zwangerschap in september aankondigde, onthulde ze ook meteen het geslacht van de baby – verklapte in de bijschriften van haar foto’s.

Ook de wandlamp in neon op de achtergrond van onderstaande foto is klaar en duidelijk: Simpsons derde kindje zal de naam Birdie krijgen. De opmerkelijke naam werd intussen door een bron bevestigd aan het Amerikaanse magazine Us Weekly.

Origineel is Simpson echter niet. ‘Dawson’s Creek’-actrice Busy Phillips beviel in 2008 al van een Birdie.

View this post on Instagram

? Birdie’s Nest ?

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Naast dochter Maxwell Drew heeft Simpson ook nog een zoontje van 5,5 met echtgenoot Eric Johnson (39). Die luistert dan weer naar de klinkende naam Ace Knute.

Nog meer nieuws uit Hollywood: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.